Atunci când închiriezi o casă te preocupă mult securitatea dar nu ai cum să instalezi sisteme complexe de supraveghere. Asta presupune o investiţie mare, pe care probabil nu dorești să o faci daca nu este casa ta personală. De asemenea, presupune să fie de acord şi proprietarul. Totuşi, sunt câteva lucruri pe care le poţi face ca să creşti securitatea casei în care locuieşti împreună cu cei dragi. Și să ai o alarmă la nevoie.

Video soneria

Ţi-ar plăcea să ştii cine sună la uşa ta chiar şi atunci când nu eşti acasă? Poate vine o rudă care n-are cheie iar tu îi poţi deschide de la distanţă. Te-ai gândit că de multe ori chiar şi hoţii sună la uşa ca să se asigure că nu e nimeni acasă? O alarmă ți-ar prinde tare bine. Printr-un astfel de gadget poţi răspunde de acolo de unde eşti ca şi cum ai fi acasă. Aşa descurajezi orice tentativă de efracţie.

Cutia de valori

Şi tu îţi depozitezi valorile în seiful personal sau ţii bijuteriile şi banii într-o cutie în casă? S-ar putea să nu fie deloc de ajuns în caz de efracţie. Cel mai bine este să-ţi rezervi o cutie de valori în seiful unei bănci din apropiere. Însă, nu toate băncile sunt la fel. Cercetează atent situaţia înainte să soliciţi propriul spaţiu de depozitare.

Camera IP Wireless

O alternativă eficientă este camera IP wireless. Nu presupune decât o investiţie modestă, acoperă un spaţiu interior generos, o poţi monta chiar tu. În plus, o poţi accesa de oriunde doreşti via internet cu ajutorul aplicațiilor disponibile. Te-am făcut curios? Uite aici detalii. Mai mult, poți să primești alarmă pe telefon dacă se întâmplă ceva ciudat acasă.

Ia-ţi un câine sau o alarmă cu lătrături

Ştim, o să spui că nu e chiar aşa simplu. Dacă e clar că nu-ţi poţi lua, atunci poţi măcar mima că ai un câine. Sunt tot felul de sonerii şi alarme cu sunete similare lătrăturilor de câine (periculos, evident). În astfel de situaţii nici cei mai îndrăzneţi hoţi nu stau să se convingă dacă e sau nu e vreun patruped pregătit de atac.

Fă-ţi asigurare

Merită să-ţi faci o asigurare chiar şi atunci când eşti chiriaş, nu proprietar. Poţi fi asigurat pentru bunurile tale în caz de dezastre naturale, efracţii, incendii. În baza asigurării, poţi fi astfel compensat financiar pentru orice pierdere materiala ai suferi.

Acum că am trecut în revistă aceste propuneri de creştere a siguranţei casei în care locuieşti nu mai trebuie decât să hotărăşti ce alegi. Avantajele fiecărei propuneri sunt multiple!

Mai multe detalii despre oferta Supermișto la modelele de cameră IP Wireless, dar și la alte gadget-uri (boxe portabile bluetooth, car kit bluetooth, căști wireless, camere auto s.a.), găsiți pe site-ul oficial al magazinului. Chiar merită să vedeți toată gama de produse!

Pareri

pareri