Când eşti familist deplasările trebuie organizate mai atent. Pentru că ai o casă pe care vrei s-o laşi în siguranţă. Sau poate că ai şi firmă. Oricum, ai grija unor bunuri materiale de care depinde bunul mers al lucrurilor. Pentru că vrei ca pe drum să nu se întâmple ceva neprevăzut care să va strice cheful de vacanţă. Pentru că ajunşi la destinaţie cei mici pot oferi tot felul de surprize. Şi multe alte lucruri pe lângă acestea.

Camera IP wireless – liniştea ta în vacanţă

Dacă vrei să vezi totul acasă sau la firmă şi să stai liniştit în vacanţă, presupune să-ţi montezi măcar o cameră IP wireless. Aşa te poţi conecta la internet de pe orice device (telefon, tabletă, laptop) şi să supraveghezi situaţia. Poţi manevra camera de la distanţă sau comunica cu persoanele din locaţie (poate ai angajaţi, menajeră, etc.). Afli imediat dacă te-a inundat vecinul, dacă maşina rămasă acasă e în siguranţă în parcare/garaj, dacă angajaţii îşi văd de treabă sau te fentează când cred că nu eşti pe recepţie.

Camera auto – vacanță sigură în trafic

Dacă mergeţi cu maşina la drum, o cameră auto este un dispozitiv absolut necesar. Aşa poţi să imortalizezi orice posibil eveniment din trafic şi să arăţi, în caz de nevoie, organelor legii dovada că tu ai condus regulamentar. Prezinţi dovada şi ţi-ai văzut de drum. Nu-ți mai pierzi banii, nu-ţi mai consumi timpul cu ce nu vrei şi ajungeți cu bine la destinaţie. Ai grijă cum alegi camera potrivită: să aibă rezoluţie Full HD, unghi cât mai larg de filmare, funcţii practice şi cât mai mult spaţiu pe card.

Bateria externă – de rezervă în caz de urgenţă

Ai văzut şi tu cât de repede se termină bateria la toate gadget-urile (telefoane, tablete, jocurile electronice ale celor mici, aparatele foto sau video, etc.)? E bine să ai la îndemână o baterie externă. Cu cât are mai mulţi mAh, cu atât mai bine dar să nu fie prea grea pentru că n-o vei mai putea pune în buzunar sau în geantă când mergi în vacanță. Găseşte un echilibru între capacitatea de încărcare de care ai nevoie şi greutatea ideală la transport. Ai grijă ca şi bateria la rândul ei să fie încărcată 100% când plecaţi la drum şi să va poată oferi oricând posibilitatea de a încărca măcar 2 gadget-uri simultan. Altfel… n-o să ştii ce să încarci mai întâi!

Setul de lentile, pentru poze artistice

Îţi place să faci poze copiilor, dar aparatul profesionist e cam greu de transportat pe lângă celelalte bagaje de vacanță, aşa că faci poze cu telefonul. Îţi prinde bine un set de lentile pe care să le aplici pe telefon pentru a obţine poze de bună calitate. Sunt compatibile cu 99% dintre telefoanele de pe piaţă. E necesar ca telefonul să aibă camera amplasată în partea superioară şi să nu depăşească 1 cm grosime. Vei avea ocazia să obţii tot felul de efecte artistice: wide angle, macro, fish eye. Când le vei arată prietenilor vor crede că ai devenit fotograf profesionist şi că ai avut cine ştie ce dotare tehnică. Când colo, tu ai făcut minuni cu micul set de lentile!

Monopodul, pentru poze din unghiuri incredibile

Pe lângă pozele artistice pe care le faci cu tot dragul familiei tale, parcă ai vrea să fii şi tu lângă ei în poze, nu mereu în spatele aparatului. Ca să nu fie nevoie să tot apelezi la străini cu clasicul “ne faceţi şi nouă o poză?” ia-ţi un monopod în timp util. Aşa va încăpea în poze toată familia şi vei putea face şi câteva scamatorii care îţi vor amuza prietenii atunci când le vei povesti cum a fost în vacanţă. Monopodul este uşor de folosit, are mâner telescopic şi declanşator practic. Adică pozele nu vor arata mişcate.

Suportul pentru telefon – pentru deliciul celor mici

Copiii tăi obişnuiesc să se uite la desene animate pe telefon sau pe tabletă? Le place vreun joculeţ simpatic? Cine le ţine telefonul atunci când încep să se plângă că-i dor mâinile? Păi, cine? Decât să aibă de suferit, mai bine le cumperi un suport de telefon cu braţ mobil. Deschiderea suportului este de maxim 10 cm şi poate susţine gadget-uri de maxim 500 grame. Suficient pentru ce va trebuie, nu-i aşa? Îl puteţi fixa oriunde, este practic şi uşor, numai bun de luat în vacanță. În plus îl vei putea folosi și tu în multe alte situații. Noi ne-am gândit la 10 motive pentru care ți-ar trebui unul.

Iată că am trecut în revista 6 gadget-uri practice care îţi vin în ajutor când eşti în vacanţă. Aşa îţi asiguri ţie şi familiei tale confortul, siguranţa, liniştea şi bucuria. Cumpără-le, încearcă-le şi sigur îți vor plăcea. Te vei întreba mai apoi cum de ai putut să te descurci fără ele!

Pareri

pareri