Majoritatea smartphone-urilor din ziua de azi sunt capabile să capteze imagini de calitate, înlăturând oarecum nevoia unui aparat foto dedicat. Cu toate acestea, un telefon nu va fi îndeajuns pentru a realiza fotografii spectaculoase care să iasă cu adevărat în evidență. Dacă ești un împătimit al fotografiei, însă nu îți permiți să achiziționezi un aparat foto profesional, noi avem soluția perfectă pentru tine. Aceasta constă într-un set de lentile pentru telefon 3 în 1.

Ce conține un set de lentile pentru telefon 3 în 1

Setul este format din 3 lentile care se pot atașa de telefon cu ajutorul unei cleme. Practice și utile, acestea pot fi luate oriunde, având avantajul că nu ocupă mult loc. Iată ce caracteristici au fiecare dintre ele: set de lentile pentru telefon 3 în 1

  • Lentila Wide Angle. Acest tip de lentile sunt menite să ofere un unghi cât mai larg de cuprindere atunci când fotografiezi peisaje. Fie că ești la munte, la mare sau în orice alt loc care oferă o priveliște frumoasă, lentila Wide Angle nu te va dezamăgi.
  • Lentila Macro. Obiectivele macro sunt proiectate pentru a realiza fotografii de la distanțe foarte mici, oferind detalii incredibile pe care camera unui telefon nu ar putea să le capteze. Lentila Macro îți permite să te apropii de subiect până la câțiva centimetri, fără a compromite claritatea imaginii.
  • Lentila Fish Eye. Aceasta are capacitatea de a capta imagini cu unghi de cuprindere mare de la distanțe mici. Sunt echivalentul obiectivelor superangulare pentru aparate foto profesionale.

Setul conține și o clemă de prindere cu ajutorul căreia vei putea atașa lentilele de telefon sau tabletă. Instalarea este simplă, tot ce trebuie să faci este să înșurubezi lentila în clemă apoi să fixezi clema pe camera device-ului cu care vrei să fotografiezi. Vei putea de asemenea experimenta, folosind 2 lentile dintre cele 3 în același timp. Vei fi surprins de calitatea fotografiilor și de efectele spectaculoase pe care aceste lentile le oferă.

Bine de știut

Astfel de lentile sunt foarte utile și blogger-ilor aflați la început de drum sau celor pasionați de călătorii. Imaginează-ți că ești în locul perfect, ai lentilele perfecte, cadrul perfect, vrei să faci poza perfectă dar ups… nu se face singură.

Un alt gadget care te va scuti de poziții incomode și efort este suportul cu braț lung. El îți va susține telefonul în timp ce tu trebuie doar să arăți bine și să zâmbești! Say cheese!!

Nu uita să-ți cumperi și un super power bank pentru situațiile în care setul de lentile face o treabă atât de bună încât telefonul a început să ți se descarce!

Și uite așa te-ai ales cu un set perfect de călătorie sau de făcut pozele perfecte pentru blogul, site-ul sau pagina ta de Instagram

 

Mai jos vei găsi un tutorial de folosire al acestui set de lentile pentru telefon 3 în 1.

 

Pareri

pareri