Iubești aventura? Dacă da, atunci nu se poate să nu ai un action cam! Adică o cameră sport care îți permite să filmezi totul din miezul acțiunii, nu de pe margine. O filmare de pe margine e plictisitoare. Pe când una plină de acțiune, emoție și adrenalină este una care atrage și impresionează. În plus, ai ce arăta prietenilor și familiei care poate n-au putut merge cu tine, deși ar fi dorit. Iată ce mijloc minunat de a te bucura împreună cu cei dragi de aventură!

 

Accesorii… împreună sau separat?

Sunt multe camere pe piață dar nu sunt toate la fel. Cele mai multe se vând cu accesorii separat. Adică, după ce ai dat bani pe cameră, mai trebuie să dai și pe accesorii. Și pentru că nu costă chiar puțin, va trebui să alegi numai ce folosești mai des. Nu prea ai cum să le cumperi pe toate și să fii pregătit pentru orice situație. Ei, treaba asta e de-a dreptul frustrantă. Pentru că știm exact cum e (și nouă ne place aventura!), ne-am gândit să aducem în magazinul nostru online camere sport (action cam) la pachet cu toate accesoriile de care ai putea avea nevoie. Indiferent unde dorești să mergi și să te bucuri de natură și acțiune. Vom detalia mai jos accesoriile pe care le are acest model de action cam. Vei vedea că ne-am gândit la toate!

 

Action cam dar și cameră auto HD (martor de trafic)

Modelul acesta de action cam este și cameră auto HD. Deci are dublă utilizare. În caz că nu ți-ai cumpărat deja o cameră specializată ca martor de trafic. Dacă o vei folosi astfel, atunci ai la dispoziție un suport și un adaptor pentru fixare pe parbriz, precum și un încărcător de mașină. Poate ține locul unei camere specializate în filmarea traficului și în deținerea unei dovezi în caz de incident.

 

Suporturi și cordeluță pentru cască și ghidon

Accesoriile pe care le are în dotare îți permit să folosești action cam-ul pe cască. Are un suport de fixare pe cască dar are și o cordeluță. În funcție de tipul de cască pe care îl ai și de acțiunea pentru care te pregătești (bicicletă, motocicletă, etc) poți să alegi ce accesoriu îți fixează mai bine camera. Poți sa pui camera și pe ghidon dacă dorești o altă perspectivă de filmare, pentru că ai suportul necesar.

 

Carcasă protectoare ermetică

De asemenea, se livrează cu o carcasă protectoare cu închidere ermetică. Această carcasă protejează camera de apă și de praf. Adică poți să mergi la scufundări și să iei cu tine camera. Filmările rezultate vor fi excelente! Ca și cum ai fi un scufundător/scafandru profesionist. Ai avea ce să postezi pe platformele de socializare la întoarcerea ta acasă! Poți folosi carcasa doar pentru a proteja camera de praf. Nu de alta, dar e știut faptul că lentilele sunt sensibile la impurități, iar pe durata activităților sportive există riscul ca mici granule de praf să se infiltreze la acestea. Deci, carcasa este mai mult decât binevenită.

 

Bucură-te de adrenalină cu action cam

La ce alte activități mai poți folosi camera sport? O mulțime! Când mergi la cățărări pe munte. Când vrei să-ți analizezi parcursul la ski sau la snowboarding. Când copiii se urcă prima oară pe bicicletă. Când mergeți cu ATV-ul, când încercați mountain bike și aveți emoții. Când săriți cu parașuta sau folosiți tiroliana. O poți folosi și pentru supraveghere, ca să afli ce se petrece acasă atunci când tu ești la serviciu. Ba chiar o poți lăsa pe pervaz, orientată către parcare, ca să vezi cine îți tot zgârie mașina! Iată cât de multe lucruri captează cu succes pentru tine! Te-am convins că merită să ai așa ceva? Dacă da, o poți cumpăra de aici.

 

Pareri

pareri