Camerele sport (action cameras) sunt excelente pentru a filma sporturi extreme precum surfing-ul, saltul cu parașuta sau snowboarding-ul. Construcția solidă și dimensiunile mici fac posibilă utilizarea lor în condiții care ar fi neprielnice pentru o cameră video normală. În cazul în care te-ai întrebat ce altceva ai mai putea face cu o cameră sport, noi ne-am gândit să iți dăm câteva idei și ți-am făcut o listă cu 5 utilizări mai puțin obișnuite ale acestui device la care probabil nu te-ai gândit.

Vezi pe unde umblă câinele tău

Te-ai întrebat vreodată ce face animalul de companie când nu ești prin preajmă? O cameră IP este ideală pentru a-ți supraveghea casa, însă aceasta are limitele ei. Câinele tău ar putea părăsi locuința fără că tu să știi. Pentru a-ți face o idee pe unde hoinărește, tot ce trebuie să faci esta să atașezi camera sport de lesa acestuia. Noi îți recomandăm totuși achiziționarea unui ham pentru câini. Acesta va permite atașarea camerei de spatele animalul, oferind stabilitate mai mare în timpul filmării.

Camera IP – Supraveghere Video & Sistem de Alarmă într-un singur Device

Pe echipamente sportive

Când aude de camere sport, multă lume se gândește doar la sporturi extreme. Acest gadget poate fi folosit totuși și pentru a filma sporturi mai tradiționale din unghiuri inedite. De exemplu, poți monta camera pe fileul de volei, coșul de baschet sau racheta și fileul de tenis. Posibilitățile sunt nelimitate atâta timp cât ai imaginație.

Iar având în vedere că majoritatea action cam-urilor permit vizualizarea în slow-motion, vei putea chiar folosi filmările pentru a-ți analiza și îmbunătății jocul.

Camera sport pe post de Cameră AutoCameră Sport

Aceasta poate fi o soluție viabilă în cazul în care nu îți permiți achiziționarea unei camere auto. Datorită unghiului larg de filmare, camerele sport oferă aceeași experiență de vizualizare precum o cameră auto de specialitate. Pe piață se găsesc suporturi speciale care permit instalarea acestui tip de cameră pe parbriz sau bordul mașinii.

Camera Sport – O alternativă bună la cameră video auto?

Pe roata sau ghidonul bicicletei

Ia-ți un suport special care o să-ți permită instalarea camerei pe ghidonul sau axul roții bicicletei. Filmează trasee și peisaje spectaculoase din excursiile tale cu bicicleta.

Dacă nu ești dispus să investești prea mulți bani în suporturi, pe YouTube găsești o grămadă de tutoriale precum acesta, care îți arată cum să-ți faci propriul suport pentru camera sport la tine acasă.

 

Profită de mărimeCameră Sport

Unul dintre principalele avantaje ale action cam-urilor este designul compact și greutatea ușoară. Împreună cu varietatea de suporturi disponibile, acestea pot fi atașate de aproape orice obiect. Pentru a filma priveliști spectaculoase din unghiuri inedite, poți monta camera pe un roller coaster, în exteriorul mașinii, pe un candelabru, pe mașina de tuns iarbă, pe skateboard, zmeu sau chiar pe un balon cu heliu.

Folosește o carcasă submersibilă atunci când ești la plajă sau piscină, iar dacă vrei, poți încerca ceva mai extrem precum interiorul mașinii de spălat.

Acest tip de camera nu ar trebui să lipsească din rucsacul niciunui iubitor de sport și aventură. Este un device excelent de filmare care își face treaba în situații în care o cameră video normală nu ar face față, iar după cum vezi, poate fi folosit într-o multitudine de scopuri. Imaginația este singura limită.

Pareri

pareri