Camerele de luat vederi s-au perfecționat, de-a lungul vremii, devenind protectorul caselor, afacerilor ori mașinilor noastre. Au calitatea de „martor” imparțial, care redă realitatea petrecută anterior.  Sunt protectori taciți, care ne avertizează în timp real cu privire la posibile acte infracționale.

Performanța camerelor de luat vederi a evoluat considerabil în ultimii ani. Ele au ajuns să redea imagini de o calitate foarte bună, foarte apropiate de realitate. Camerele auto, accesorii tehnologice a căror popularitate a crescut simțitor în ultimii ani, au fost și ele perfecționate.

Imaginea surprinsă de acestea este acum cursivă și focalizată. Majoritatea sunt dotate cu tehnologie HDR, pentru a surprinde imagini de calitate chiar și atunci când soarele strălucește cu putere. Au un unghi de filmare mult mai amplu. Sunt dotate cu infraroșu, pentru a filma și pe timp de noapte. Au stabilizator de imagine și slot pentru card SD. Sunt mai rezistente și au o mulțime de alte funcții menite să le transforme în adevărați protectori. Pentru tine, familia și mașina ta. Ele sunt martori ai activităților petrecute în carosabil.

 

Camera auto – protectorul tău la nevoie 

Printre cele mai frecvente motive de achiziție ale unei camere auto se numără: dorința de a avea dovezi în caz de accident, precum și în cazul unor acuzații, poate incorecte, cu privire la activitatea din trafic (trecere pe roșu, depășire pe linie continuă, etc.). În acest caz, camera auto poate demonstra nevinovăția șoferului. Ea poate furniza imagini cu fapte reale, înregistrate la o calitate foarte bună.

Un alt motiv de achiziție al unei camere auto este dorința omului de a se simți în siguranță. O femeie care își parchează mașina într-o parcare subterană s-ar putea simți mai în siguranță dacă are montată pe mașina personală o cameră auto. În cazul unui furt ori al unei agresiuni, camera auto ar putea oferi informații valoroase cu privire la identitatea agresorului. În cazul furtului mașinii, aceasta ar putea furniza chiar și imagini cu traseul adoptat de acesta. Hoțul este mult mai ușor de reperat.

Pentru imagini impecabile și dotări utile, noi iti recomandăm modelul de ultimă generație Full HD SM-G90, cu pornire automată și înregistrare continuă. Acest model de cameră auto filmează la o calitate de 1296px Full HD și are un unghi de filmare de 170 de grade.

Pareri

pareri