Muzica are un loc special în viața tinerilor. La liceu, la facultate sau în timpul liber ei sunt nedespărțiți de muzica preferată. Din acest motiv boxa portabilă bluetooth poate fi cadoul ideal pentru ei. Pauzele petrecute în curtea școlii trebuie sa fie relaxante, nu-i asa? La fel și ieșirile cu prietenii – acompaniate muzical.

CADOUL IDEAL. DE CE BOXA PORTABILĂ BLUETOOTH?

Boxa portabilă bluetooth poate fi transportată cu ușurință oriunde, pentru că are dimensiuni și greutate redusă. O boxă portabilă bluetooth se încarcă rapid, iar bateria acesteia ține câteva ore bune (în funcție de modul de utilizare aproximativ 3 ore). În plus, absența cablurilor, conexiunea realizată ușor prin bluetooth, precum și versatilitatea sa o fac ușor de folosit. Poate fi conectată la o multitudine de dispozitive.

Este compatibilă cu orice telefon cu bluetooth, orice tabletă, fie cu sistem de operare Android, fie iOS. Este compatibila cu orice iPod, iPad, iPod Touch M, Mp3 Player, CD Player sau Walkman. Mai mult decât atât, spre bucuria tinerilor, boxele portabile bluetooth pot fi conectate și la laptop, computer și la consolele Nintendo DS și PSP. Dacă folosești echipamente mai vechi, boxa portabilă bluetooth poate funcționa ca o boxă clasică, cu fir. Sunetul va fi ireproșabil oricum vei decide să o folosești.

BOXA PORTABILĂ BLUETOOTH: SUPERMIȘTO

Noi îți oferim boxe portabile bluetooth cu slot microSD și port USB, care pot funcționa independent. Tot ce trebuie să faci este să pui muzica favorită pe card sau pe un stick de memorie, să le introduci în boxă și ai obtinut cadoul ideal.

Prețurile boxelor portabile bluetooth disponibile în magazinul nostru online variază între 125 și 300 de lei. Unele boxe au particularități incredibile. Un exemplu este Boxa Bluetooth Discotecă, dotată cu o mini-orgă cu lumini, iar un altul este Boxa Bluetooth OZN, a cărei formă modernă amintește de navele extraterestre. Te-am făcut curios?

Pareri

pareri