Muzica are un loc special în viața tinerilor. La liceu, la facultate sau în timpul liber ei sunt nedespărțiți de muzica preferată. Din acest motiv o boxă portabilă bluetooth poate fi cadoul ideal pentru ei. Pauzele petrecute în curtea școlii trebuie sa fie relaxante, nu-i asa? La fel și ieșirile cu prietenii – acompaniate muzical. Într-un cuvânt, o boxă Bluetooth poate fi arma perfectă împotriva plictiselii.

De ce o boxă bluetooth?

Avantajele unei boxe portabile sunt multe dar acum ne vom concentra doar asupra a trei dintre ele: dimensiunea redusă, autonomia și compatibilitatea.

  • Ușor de transportat. Indiferent de model, boxele portabile sunt create pentru a fi transportate ușor. Pot încăpea într-o geantă sau într-un rucsac.
  • Autonomia. O boxă portabilă bluetooth se încarcă foarte rapid, iar bateria acesteia are o autonomie de aproximativ 3 ore, dacă este folosită în continuu. Cifra aceasta este una de nivel mediu, raportată la toate modelele de boxe bluetooth de pe piață, indiferent de generație.
  • Compatibilitatea. Indiferent ce dispozitiv folosești, atât timp cât are bluetooth, poți activa boxa și rula muzică. Poate fi cu iOS, Android sau Windows. Daca folosești un echipament mai vechi, poate funcționa și ca o boxă clasică cu fir.

Ce modele alegi pentru a face cadoul ideal?

În magazinul nostru online poți găsi modele care au slot microSD și port USB, așa că le poți folosi direct cu stick-ul sau cardul tău de memorie. Nici partea estetică nu-i de neglijat și nici funcțiile suplimentare. Îți dai seama repede că îți prind bine. Avem modele pentru toate gusturile și bugetele.

Prețurile produselor noastre variază între 125-299 ron iar la fiecare model comandat vei primi un bonus practic. Vezi aici toate modelele.

Pareri

pareri