Magazinul online de gadget-uri de ultimă generație Supermisto.ro a introdus în oferta sa un nou model de cameră de supraveghere wireless: HD SM6219 cu funcție SmartLink.

HD SM6219 – MERITĂ S-O AI

 

Funcția SmartLink presupune că dispozitivul se conectează foarte ușor la rețelele wireless. Imaginile transmise cu ajutorul camerei IP HD SM6219 pot fi vizualizate direct pe internet, de la laptop sau computer dar și de pe telefonul mobil. Indiferent de sistemul de operare din dotare: iOS, Windows sau Android. De asemenea, camera IP wireless HD SM6219 poate fi controlată prin intermediul unor aplicații instalate local pe telefon, tableta, laptop. Imaginile pot fi vizionate prin mai multe navigatoare web. Cele mai folosite sunt Chrome, Firefox, Internet Exploreretc.

PERFORMANȚA TEHNICĂ

 

Acest model de cameră filmează în format HD, adică oferă imagini clare, foarte apropiate de realitate. Este dotat cu infraroșu – filmează clar chiar și pe timp de noapte. În plus, se poate roti la 355 de grade pe orizontală și 120 de grade pe verticală. O astfel de cameră poate face, de una singură, treaba mai multor camere video de alt tip.

Modelul are în componență un slot pentru microSD. Poate astfel să devină DVR – înregistrarea cu monitorizarea spațiului supravegheat poate fi stocată pe card.

 

Camera IP sau Camera Internet Protocol este un echipament de ultimă generație format dintr-o cameră de supraveghere și un mini computer care se poate conecta la o rețea de calculatoare. Această cameră video digitală este utilizată pentru supravegherea unor spatii interioare. Are capacitatea de transmitere și recepție de date în timp real prin intermediul internetului.

Mai multe detalii despre oferta Supermișto la modelul de cameră IP HD SM6219, dar și la alte gadget-uri (boxe portabile bluetooth, car kit bluetooth, căști wireless, camere auto s.a.), găsiți pe site-ul oficial al magazinului. Chiar merită să vedeți toată gama de produse!

 

Pareri

pareri