Camera video pentru mașină se numără printre cele mai căutate accesorii auto.  Folosită pentru a înregistra diferite evenimente din trafic, în mare parte neplăcute, aceasta poate fi martorul perfect și imparțial în orice caz. Cum selectezi, însă, camera auto ideală? Ce criterii folosești pentru a o alege pe cea mai potrivită? De ce trebuie să ții cont mai întâi?

Vom încerca mai jos să vă răspundem la aceste întrebări.

Cum selectezi camera auto potrivită ție

  1. Nu achiziționa o cameră auto cu baterie. Pentru rezistență și pentru o funcționare foarte bună, este important ca dispozitivul ales să nu aibă baterie. Sau, în caz contrar, să fie dotat cu o baterie de dimensiuni mici. Încingerea camerei este cauzată, printre altele, de bateria care se încarcă permanent. În multe cazuri acest lucru duce la umflarea bateriei și distrugerea componentelor interne ale acesteia. Cel mai bine este, așadar, să alegi o cameră auto care se încarcă direct de la bateria mașinii.
  2. Este important ca imaginea să fie de calitate. Așa că alege o cameră auto HD, cu un unghi larg de înregistrare. Un plus ar fi ca aceasta să fie echipată cu tehnologie HDR, pentru filmări de calitate chiar și atunci când soarele bate cu putere.
  3. Camera auto trebuie să filmeze foarte bine și noaptea. Așa că încearcă să selectezi o cameră video pentru mașină cu Nightvision (infraroșu).
  4. O altă funcție de care ar trebui să ții cont este Senzorul G. Mai exact un senzor care se activează în caz de impact. Camera începe automat să filmeze și salvează înregistrările într-un fișier separat.
  5. Spațiul pentru salvarea filmărilor este iarăși un aspect important. În acest caz, un slot pentru card SD reprezintă un avantaj.
  6. Sa aibă funcție playback și să îți ofere posibilitatea de a revedea momentele dorite fără prea mari bătai de cap.
  7. Să fie ușor de montat și de demontat. Avem și un exemplu aici.

 

În loc de concluzie

Un alt factor care te-ar putea ajuta în alegerea unei camere auto ar fi vizionarea pe Youtube a unor clipuri “home made”, neprelucrate. Ai ocazia astfel să vezi cum filmează camera pe care ți-o dorești. Să afli cum o poți instala și cum poți viziona filmulețele înregistrate pe calculator sau laptop,etc.

Pentru mai multe accesorii auto care îți vor spori siguranța la volan, vizitează acum magazinul nostru de gadgeturi și profită de ofertele Supermișto!

 

Pareri

pareri