Telefonul a devenit o mare parte a vieții noastre. Îl folosim de dimineață până seara, pentru convorbiri, mesagerie sau aplicații distractive. Singurul lucru care stă uneori în calea „relației” pe care o avem cu smartphone-ul nostru este bateria descarcată. Există însă o soluție salvatoare – bateria externă.

Telefonul mobil este, alături de cațelul prietenos, celalalt prieten bun al omului. El este cel care ne trezește dimineața, cu ajutorul alarmei încorporate, este cel care ne alungă plictiseala în momentele petrecute în mijloacele de transport în comun, în sala de așteptare de la spital, în gară, când trenul întârzie și în multe alte momente.

 

Cum se consumă bateria de la dispozitive

Cu ajutorul telefonului mobil aflăm starea vremii, astfel încât să știm cum ne planificăm ținutele vestimentare. Acultăm sau citim știrile în orice moment al zilei. Găsim locațiile în care trebuie să ajungem fără a avea habar de poziția acestora, cu ajutorul GPS-ului. Tot la telefon ascultăm muzică – prin aplicația de radio sau direct din playlist-ul personal. Calendarul din smartphone nu ne lasă să întârziem la întâlnirile importante. Iar camera foto și cea video ne ajută să înregistrăm cele mai frumoase momente. Și, cel mai important, cu ajutorul telefonului mobil păstrăm legătura cu cei dragi – vorbim, dăm sms-uri, mail-uri sau mesaje pe rețele de socializare.

Telefonul este ne este indispensabil 24 de ore, șapte zile pe săptămână. De aceea, unul din cele mai „grele” momente este acela în care aflăm că bateria amicului tehnologic de nădejde este pe sfârșite. Pentru a te scuti de această suferință, îți propunem o serie de modele de baterii externe care înmagazinează energie și încarcă nu doar telefonul, ci orice dispozitiv cu alimentare USB.

 

Bateria externă – ce dispozitive poți să încarci cu ea? 

 

Cu ajutorul unui acumulator extern te poți asigura că telefonul tău mobil nu va mai rămâne fără baterie. Poți să îl folosești pentru încărcarea tabletei, a MP3-ului, a iPod-ului, a consolei pentru jocuri, a aparatului GPS. Chiar și a camerei foto, chiar și a țigării electronice.

Cu ajutorul unei baterii externe economisești timp. Nu mai ești nevoit să aștepti să se încarce dispozitivul de care nu te poți lipsi. Îl poți folosi în timp ce se încarcă. În plus, o baterie externă are, de obicei, dimensiuni reduse. O poți purta cu ușurință în buzunarul de la cămașă sau pantaloni, alături de telefon.

Pe site-ul nostru găsești mai multe tipuri de baterii externe și indicații specifice despre cum le poți folosi.

 

 

Pareri

pareri