Cu toții știm ce sunt bateriile externe de tip PowerBank. Mici și ușoare, acestea pot fi luate oriunde pentru a-ți încărca telefonul sau tableta la nevoie. Însă aceste baterii pot avea și alte întrebuințări. Mai jos ai o listă cu 8 aparate și device-uri care, surprinzător, pot fi încărcate cu ajutorul unui PowerBank.

Ce este o baterie externă powerbank și ce trebuie să știi când o alegi.

Lanterne frontale

Lanternele frontale sunt acele lămpi care se prind pe cap, oferindu-ți posibilitea de a lucra pe întuneric cu ambele mâini. Deși nu toate lanternele frontale sunt dotate cu port micro USB sau acumulator reîncărcabil, pe piață vedem din ce în ce mai multe astfel de dispozitive oferind aceste funcționalități.

Farul de la bicicletă

Ca și în cazul de mai sus, pe piață vedem din ce în ce mai multe lămpi și semnalizatoare pentru bicicletă care dispun de încărcare via USB.

Sisteme GPS de dimensiuni mici

Acestea sunt aparatele GPS pentru mașină sau bicicletă.

Camere sport

Nu e nimic mai frustrant decât să fii în mijlocul acțiunii și să te lase bateria în timp ce filmezi.

Top 5 utilizări neobișnuite pentru o cameră sport. Tu le știi?

Baterii reîncărcabile de tip AA și AAA

Telecomanda, ceasul cu alarmă, tastatura wireless. Toate aceste accesorii te-au forțat probabil cel puțin o dată să faci o plimbare până la magazin pentru a cumpăra baterii noi. Tot ce ai nevoie pentru a spune adio acelor plimbări neplăcute este un charging station USB pentru baterii clasice și un PowerBank.

Ventilatoare de birou

Ia cu tine ventilatorul de birou când mergi în camping la munte sau la mare. Răcorește-te fără a mai te îngrijora de lipsa unei prize.

Căști și boxe bluetooth

Căștile Bluetooth oferă o experiență deosebită datorită lipsei firelor. Sunt extrem de practice și comode. O dată încercate, va fi greu să te mai întorci la căștile tradiționale pe fir.

3 motive să îți cumperi o pereche de căști Bluetooth.

Boxele portabile sunt la fel de utile. Le poți lua cu tine oriunde datorită dimensiunilor compacte și a funcționalității wireless. Pentru a evita să rămâi fără baterie în cele mai nepotrivite momente, ia-ți o baterie externă PowerBank pentru căștile și boxele tale Bluetooth.

Boxele Bluetooth-ce avantaje cheie oferă și de ce merită cumpărate.

Drone

Probabil nu o soluție ideală în cazul dronelor high-end care consumă multă energie. Însă dacă drona dispune de un cablu USB pentru încărcare, teoretic aceasta poate fi încărcată cu ajutorul unui PowerBank.

Vizitează magazinul nostru online și alege bateria externă care ți se potrivește cel mai bine. Avem o varietate largă pentru toate gusturile, de la modele slim până la modele cu o capacitate mare de 15000 mAh.

Pareri

pareri