Analizând cele mai bune Car Kituri Bluetooth de pe piață, am ajuns la concluzia că  este cel mai bun car kit pentru majoritatea șoferilor.

Am identificat punctele forte ale acestuia comparativ cu alte modele.

Multitudinea de funcții este motivul principal pentru care se situează pe primul loc în lista preferințelor.

Este în același timp modulator FM. Are Bluetooth, deci se poate conecta la orice dispozitiv dotat cu asemenea facilitate (telefon, tabletă, laptop). Are microfon încorporat și este dotat cu port USB cât și SD.

De ce ai nevoie de un Car Kit fără fire – Hands Free Universal?

Polifuncționalitatea și versatilitatea lui l-au făcut favoritul celor care petrec mult timp la volan. Ei sunt obișnuiți ca, din plictiseală sau pur și simplu din necesitate, să vorbească mult la telefon. Cum pericolul unor accidente provocate din cauza neatenției pândește la tot pasul, siguranța șoferului și a celor din jur a făcut ca funcția handsfree conferită de conexiunea Bluetooth să fie determinantă în alegerea acestui dispozitiv. Mai mult, acum convorbirile telefonice la volan devin perfect legale.

Pe lângă această funcție, dispozitivul permite ascultarea muzicii preferate direct pe radioul mașinii prin intermediul modulatorului FM. Porturile USB și SD asigură conectivitatea cu unități de stocare și vin ca o completare a punctelor sale forte.

Cum am ales acest Car Kit Bluetooth – Hands Free Universal

O echipă de ingineri pasionați de gadgeturi, cu experiență de peste 17 ani în comerțul electronic a analizat peste 60 de produse în această categorie. Au fost atent monitorizate și analizate fizic mostre a celor mai recomandate 5 modele selectate în baza review-urilor de pe Amazon, Aliexpress, BestBuy și alte site-uri de specialitate.

De asemenea, părerile unor autorități ca CNET sau canale de Youtube specializate în product reviews au fost urmărite atent.

Am alcătuit o listă obligatorie de funcții pe care ar trebui să le aibă acest car kitCa să ne dăm seama de punctele slabe sau forte ale modelului ales față de concurență. Această listă conține:

  • conectivitate
  • autonomie
  • capacitate de redare a muzicii de pe mai multe dispozitive de stocare
  • accesibilitate
  • preț

Să le luăm pe rând

La capitolul conectivitate dispozitivul nostru stă foarte bine. Datorită funcției Bluetooth și a modulatorului FM, nu există fire, una din marile probleme cu care se confruntă șoferii! Totul este wireless!

Vezi aici ce opțiuni ai dacă mașina ta nu dispune de o conexiune Bluetooth.

Fiind montat la brichetă, dispare riscul descărcării bateriei și implicit a prezenței unui nou fir de alimentare.

Faptul că are un modulator FM incorporat îi permite redarea muzicii stocate fie pe un stick USB, fie pe un card SD, prin intermediul celor două porturi, direct prin radioul mașinii.

Displayul LCD permite vizualizare informațiilor legate de apelant sau, după caz, date despre muzica pe care o redă. Are atât butoane pe exterior cât și o telecomandă cu care poți modifica volumul, da play, stop sau pune pe pauză, ori să treci la piesa următoare.

Concluzie

Faptul că este cel mai vândut produs de acest gen de pe site-ul nostru ne întărește convingerea că am făcut alegerea corectă. Și că acest Car Kit Bluetooth Fără Fire – Hands Free Universal este cel mai tare car kit care poate fi achiziționat azi.

Modelul situat pe locul imediat următor (Car Kit Bluetooth de Parasolar) este preferat de către cei care nu doresc să amestece telefonul cu radioul și muzica.

Supermisto.ro îți oferă acum bonus la aceste produse –  un suport telefon parbriz cu ventuză și splitter de mufă brichetă cu 3 ieșiri + USB cu care să încarci telefonul!

În plus, în această perioadă produsele sunt și au și Transport Gratuit Oriunde în țară!

Ultima actualizare 14 ian. 2019

Pareri

pareri