În ziua de azi tehnologia încearcă să ne facă viața cât mai ușoară. La volan situația nu stă diferit, mai ales când vine vorba de eficientizarea siguranței și reducerea accidentelor. Multe dintre gadgeturile pentru mașină un rol important în realizarea acestui lucru.

Iată 5 gadgeturi care nu ar trebui să lipsească din mașina ta:

Suport Universal de Telefon

Suport de Telefon atașat de bordul mașinii

Acest gadget te va scuti de obiceiul periculos de a ține telefonul în mână în timp ce conduci. Fie că îl vei folosi pentru a-ți mări siguranța la volan sau în scopuri de entertainment, un Suport de Telefon cu siguranță va fi util în mașina ta. Îl poți atașa de bord ca să fie la îndemână în timp ce conduci sau îl poți monta de tetieră pentru a oferi posibilitatea pasagerilor din spate să vizioneze ceva pe telefon. Iar dacă crezi că acest accesoriu e util doar în mașină, te înșeli. Vezi aici 10 alte situații în care un Suport Universal de Telefon ți-ar face viața mai ușoară.

Car Kit Bluetooth

Car Kit-ul Bluetooth permite efectuarea apelurilor hands-free.

Pentru că siguranța la volan ar trebui să fie o prioritate, acest accesoriu nu poate fi ignorat. Cu ajutorul unui Car Kit Bluetooth poți efectua apeluri telefonice în regim hands-free, conversația fiind redată în difuzoarele mașinii. Streaming-ul muzical wireless este o altă funcție mișto pe care acest gadget o oferă. Conectează-ți telefonul la Car Kit-ul Bluetooth și bucurate de muzica ta favorită în mașină.

Noi îți recomandăm modelul acesta. Are microfon încorporat, telecomandă și egalizator pentru o calitate a sunetului excepțională. Este compatibil cu orice device mobil care are Bluetooth, dispune de redare de pe stick USB și memorează până la 18 posturi de radio. Dacă dispui de un buget mai restrâns poți merge fără probleme pe mână unui Car Kit cu Braț Lung.

Cameră Auto sau Cameră Auto Oglindă

Camera Auto Oglindă începe să înlocuiască ușor-ușor oglinzile retrovizioare clasice.

Camera Auto este un excelent device de supraveghere la volan, acționând ca un martor imparțial în multe situații. Aceasta îți poate dovedi nevinovăția în cazul unui accident rutier, sau pur și simplu îți poate arăta cine ți-a vandalizat vehiculul în timp ce l-ai lăsat parcat undeva. Device-ul poate fi folosit și în scopuri recreaționale, filmând peisaje și trasee frumoase.

Pe piață se găsesc două tipuri de camere, Camere Auto Oglindă și Camere Auto normale.  Dacă ești indecis ce model să alegi poți vizita unul dintre articolele noastre precedente în care am dezbătut diferențele.

Sistem GPS pentru mașină

Un Sistem GPS dedicat nu distrage atenția prea tare și este întodeauna la îndemână.

În ultima vreme smartphone-urile au cam luat locul acestui accesoriu auto. Noi nu îți recomandăm totuși să înlocuiești un sistem GPS dedicat cu cel al telefonului. Un Sistem GPS dedicat are precizie mai mare, nu consumă datele și bateria telefonului, nu depinde de semnalul GSM sau G3/4, oferă informații despre trafic mai rapid și are un display mare care este intuitiv și întodeauna la vedere. Faptul că nu va mai trebui să ții telefonul în mână pentru toate acestea va reduce riscul accidentelor.

Încărcător auto

Un Încărcător Auto te poate salva în multe situații.

De multe ori poate ți s-a întâmplat să fii pe drum și să rămâi fără baterie la telefon. Nu este o senzație prea plăcută, mai ales dacă ai de efectuat un apel important sau mai rău, trebui să primești unul. În aceste situații nimic nu ar ajuta mai mult decât un încărcător auto pe care să-l conectezi la telefon. Acest device este un adevărat lifesaver și nu ar trebui să lipsească din mașina ta.

Aceste 5 gadgeturi auto îți vor permite să te concentrezi mai mult pe experiența condusului, bucurându-te de fiecare moment la volan. În același timp vor spori și siguranța mașinii tale.

Pareri

pareri