În cazul în care te-ai întrebat vreodată dacă ai nevoie de senzori de parcare pentru mașina ta, răspunsul este da! Acest accesoriu te ajută să parchezi mașina chiar și în cele mai dificile locuri, evitând astfel incidentele neplăcute. Sistemul este conceput în așa fel încât să te alerteze dacă sunt mașini sau obiecte în apropierea vehiculului tău. De asemenea, poate detecta prezența copiilor mici sau obiectelor joase precum borduri.

Setul este ușor de folosit și instalat și oferă o gamă largă de funcții.

De ce mașina ta are nevoie de un set de senzori de parcare

senzori de parcare

Odată instalat, sistemul va detecta când mașina merge în marșarier, în acest fel senzorii se vor activa automat de fiecare dată când parchezi, scutindu-te astfel de grija pornirii lor. Atunci când mașina se apropie de un obiect vei primi o avertizare sonoră. Cu cât vehiculul se îndepărtează obiect, cu atât avertizarea va scădea în intensitate și viceversa.

În principiu sistemul acționează ca o pereche de ochi la spatele mașinii. Aceștia ajută la evitarea coliziunilor care ar putea produce avarii, sau mai rău, pune în pericol vieți. Așadar, acest accesoriu auto este unul dintre cele mai importante atunci când vine vorba de siguranța la volan. Iar dacă vrei să vezi la propriu ce se întâmplă în spatele mașinii tale când ești în trafic sau când parchezi, o cameră auto oglindă este soluția perfectă.

Iată 4 feluri în care o cameră auto oglindă îți face mașina mai sigură

Un alt avantaj al senzorilor de parcare este că instalarea lor este simplă și nu necesită găurirea mașinii. Vei putea instala setul chiar tu, fără a mai fi nevoit să investești în această operațiune.

Pentru mai multe accestorii auto care îți vor spori siguranța la volan, vizitează acum magazinul nostru de gadgeturi și profită de ofertele Supermișto pe care le punem la dispoziție.

 

 

 

 

Pareri

pareri