Într-un articol anterior am analizat beneficiile pe care o conexiune Bluetooth le-ar aduce mașinii tale și cum ți-ar face viața mai ușoară la volan. Acum e momentul să vorbim și despre ce opțiuni ai în cazul în care folosești un telefon cu Bluetooth, însă vehiculul tău nu dispune de această tehnologie.

Află ce opțiuni ai!

În funcție de bugetul de care dispui și de funcționalitatea dorită poți alege una dintre variantele de mai jos:

1. Sisteme stereo cu Bluetooth

Înlocuirea sistemulului audio vechi cu un sistem stereo Bluetooth este probabil soluția ideală, însă și cea mai costisitoare. În funcție de model, player-ul sistemului îți poate afișa pe ecranul principal informații despre apelurile telefonice efectuate și primite. Poți avea detalii despre muzica ascultată. Ba chiar mai mult, îți va permite să efectuezi apeluri și să controlezi aplicații cu ajutorul interfeței touchscreen integrate.

2. Car kit-uri Bluetooth

Reprezintă o variantă ceva mai ieftină, însă foarte practică. Odată conectate la telefon, car kit-urile auto îți oferă posibilitatea de a efectua apeluri în regim hands-free și chiar streaming muzical wireless. Îți fac viața la volan mai ușoară și mai sigură. Supermișto.ro îți pune la dispoziție cele mai bune car kit-uri Bluetooth, în funcție de nevoile și posibilitățile tale.

3. Adaptoare Bluetooth

Unele sisteme audio sunt „Bluetooth ready”. Asta înseamnă că nu au Bluetooth preinstalat, însă îți vor permite să integrezi această funcționalitate cu ajutorul unui device periferic separat. Dacă optezi pentru această variantă va trebui să fii atent. Trebuie să achiziționezi exact modelul care a fost proiectat pentru sistemul audio al mașinii tale.

Cea mai bună variantă depinde exclusiv de bugetul tău și de sistemul audio de care dispune mașina ta. Un car kit auto reprezintă cea mai simplă și ieftină modalitate de a-i oferii mașinii tale conectivitate Bluetooth. La polul opus upgradarea întregului sistem audio îți va goli buzunarele cel mai tare, iar dacă mașina ta e Bluetooth ready, poți opta pentru un adaptor Bluetooth.

Pareri

pareri