Sărbătorile se apropie cu pași repezi și parcă timpul intră la apă mai repede decât în alte perioade din an. Drumurile la cumpărături de cadouri pentru toți cei dragi tind să devină nesfârșite. Dar există și soluții! Poți cumpăra toate cadourile pentru toți cei dragi din același loc și să fie toată lumea mulțumită de ce-a primit.

 camera-oglinda-full-hd Pentru Tată – Cameră auto oglindă

În multele sale drumuri, tata are sigur nevoie de o cameră auto. Nu de puține ori sunt incidente în trafic și e destul de greu să ieși din astfel de situații fără o dovadă clară. Camera auto oglindă filmează totul de cum bagi cheia în contact și până când ajungi la destinație. Astfel viața lui va fi mult mai ușoară.

Pentru Mamă – Cameră IP

Ca să nu se mai îngrijoreze cu privire la bebeluș când trebăluiește pe la bucătărie sau când e plecată o vreme și-l lasă în grija altuia, mama are nevoie de o cameră IP. Așa poate ieși în oraș cu prietenele și să-l alinte pe cel mic via internet cu ajutorul acestei camere.

 camera-ip-wireless-sm6219-5
 boxa-cutie2-1 Pentru Soră – Boxă bluetooth Cutia cu Muzică

Pentru că este îndrăgostită de muzică și pentru că o ascultă oriunde este, i s-ar potrivi o boxă portabilă. O poate conecta la computer, la laptop, la telefon. La orice telefon. Așa va avea muzica preferată la capacitate maximă indiferent că e acasă, la școală sau pe afară cu prietenii. Bucurie la cutie!

Pentru Frate – Cameră sport

Ca orice băiat, fratele e plin de energie, mereu înconjurat de prieteni și cu planuri de activități trăznite mereu pregătite. Fie prin oraș, fie în excursie, camera sport e ideală pentru cineva care vrea să filmeze toate experiențele sale pline de dinamism și apoi să le posteze pe Facebook.

 action
 carkit Pentru Bunic – Radio cu Car kit

Bunicul pleacă adesea singur la drum și i-ar prinde bine un radio. Ar asculta muzică așa cum îi place lui. Iar când îl sună bunica să-i dea lista de cumpărături i-ar fi mai ușor dacă ar avea un car kit la îndemână. Ar putea să vorbească liniștit în timp ce e atent la trafic. Fă-ți bunicul fericit cu un radio cu car kit.

Pentru Bunică – Termometru pentru gătit

Bunica e mereu o gazdă desăvârșită și mâncărurile sale sunt ireproșabile. Dar i-ar fi mult mai ușor dacă ar avea un termometru de bucătărie. Așa ar știi instant dacă friptura e bine făcută și în interior sau doar rumenită la exterior. Ar câștiga un pic de timp pentru o ciocolată caldă sau pentru o conversație cu prietenele sale.

 termometru-gatit-600

… și uite așa toată familia va fi fericită cu Cadoul de la Moș Crăciun!

Pardon, de la SuperMișto.

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri