nw37

Telefoane și tablete

 

Cum afli dacă telefonul tău este interceptat?

Când vine vorba de interceptat telefoane noi românii avem o sensibilitate – ani de zile am fost urmăriți și supravegheați. Însă, interceptările se pot petrece oricând, din diverse motive. Află și tu dacă ești subiectul uneia.

 

Gadgets & Gizmos

 

Andromium sau cum transformi un smartphone în notebook

Te-ai gândit mereu cum ai putea avea și smartphone și notebook la un preț cât mai mic? Uite o propunere: transformă smartphone-ul din dotare în notebook cu mai puțin de 100 $. Sună interesant, nu-i așa?

 

IT

 

Cum configurezi un router wireless la RDS

Dacă până de curând te conectai pe cablu la RDS, în mod cert în ultima vreme nevoile tale de conectivitate au crescut așa că ți-ai luat un router wireless. În felul ăsta poți conecta la internet PC, laptop, tabletă, telefon după cum îți place. O singură problemă ai: nu știi să configurezi routerul. Aici ai rezolvarea.

 

Mișto  

 

Aplicația Google Maps devine din ce în ce mai utilă

Aplicația Google Maps devine din ce în ce mai performantă în ceea ce privește numărul de funcții, iar utilizatorii care decid să o folosească pe post de navigator GPS vor observa noutățile aduse. V-am făcut curioși? Iată câteva detalii.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri