Lămpile solare au capacitatea de a transforma o grădină sau o curte din temelii. Pe lângă aspectul practic – iluminarea gratis, mai este și aspectul estetic – spațiile capătă o nouă dimensiune. Sunt multe modele disponibile, așa că trebuie alese cu atenție în funcție de utilizările pe care le vor avea.

Lămpile solare figurine

Figurinele solare sunt foarte simpatice și se asortează perfect cu o grădină tradițională sau cu un spațiu pentru copii. Ele înveselesc zona în care sunt amplasate și o luminează. Sunt alimentate solar cu ajutorul unui panou lateral și au protecție IP44. Deci o ploaie sau o furtună nu le strică. De asemenea, au senzor de crepuscul. Asta înseamnă că nu trebuie să stai zi de zi să le pornești și să le oprești. Chiar e o funcție practică, nu-i așa? Le așezi unde ai nevoie, fără să-ți bați capul cu cabluri de alimentare și funcționează fără să le porți de grijă.

Lămpile solare cu LED

Lămpile solare pot lumina cu succes aleile din curte sau grădina, balustradele, garajele, etc. Practic, orice spațiu exterior este luminat corespunzător de aceste lămpi solare. Se pot fixa pe stâlpi, pereți, garduri, etc. Au aspect variat și se poate alege exact modelul care se potrivește cu amenajarea pe care o ai acasă. Lămpile au un număr mare de LED-uri așa că lumina oferită va fi puternică. După o singură încărcare, pot lumina neîntrerupt chiar și 8 ore. Au senzor de mișcare PIR – adică lumina nu se va declanșa dacă trece prin curte un câine sau o pisică. Au și senzor de crepuscul – pornesc și se opresc singure în funcție de intensitatea luminii naturale.

Reflectoarele cu LED

Reflectoarele au un număr mare de LED-uri, în general 24. Oferă lumină puternică când și unde ai nevoie. Datorită alimentării solare, nu au nevoie de cablări incomode. Le amplasezi unde ai nevoie și ele își vor face treaba. LED-urile sunt SMD de mare intensitate și sunt grupate în două panouri de câte 12 exemplare. Au senzor de mișcare și de crepuscul, așa că sunt foarte practice. Luminează până la 8 ore după o singură încărcare. Au protecție IP65 la intemperii, așa că în caz de vreme rea nu trebuie să-ți faci probleme pentru ele. Vor funcționa ca de obicei. De asemenea, au cap rabatabil la 180 grade, lucru deloc de neglijat.

O invitație pentru tine

Te invităm în magazinul nostru online să vezi toată gama de produse de iluminare pentru curte și grădină și să alegi modelele care deservesc cel mai bine interesele tale. Merită menționat că în ultimele luni am adus zeci de produse noi care sigur îți vor atrage atenția, pentru că au ca scop să-ți facă viața mai ușoară și mai frumoasă. Aruncă o privire, analizează specificațiile tehnice și plasează comanda dorită. O vom onora în cel mai scurt timp!

 

Pareri

pareri