nw27

Telefoane și tablete

 

Noul tau Galaxy Note 7 a luat foc? Nu te panica!

În cazul în care ai pățit așa ceva, trebuie să știi că mai sunt și alții. Unii au pățit-o și mai rău decât tine, dar situația pare sub control, de vreme ce producătorul a luat decizia să le înlocuiască pe toate. Detalii aici.

 

Gadgets & Gizmos

 

Un smartwatch care ar fi putut să fie…

Îți place să ai un smartwatch? Îți place ideea de ceas deștept? Acest concept are în spate o istorie din care face parte și Moto 360. El ar fi fost singurul smartwatch rotund într-o perioadă în care alți producători scoteau pe piață numai ceasuri pătrate sau dreptunghiulare. Uite aici o fărâmă de istorie.

 

IT

 

Câștigă 20 GB de spatiu pe hard după ce ți-ai făcut update la Windows 10

Cu toții știm că Windows-ul mănâncă mult spațiu și tocmai de asta ne și interesează metodele prin care putem să trecem peste acest neajuns. Iată cum poți câștiga 20 GB de spațiu imediat după ce ți-ai instalat update-ul aniversar de Windows 10.

 

Timp liber

 

Pick-up-ul din nou la modă

Cum n-ai auzit de el? Pe vremea părinților tăi era un device tare de pe care se asculta muzică. Și nu orice fel de muzică: de foarte bună calitate din punct de vedere tehnic (și artistic, firește!). Însă, de atunci și până acum echipamentele digitale i-au luat treptat locul. Să fie asta ultima răbufnire a celor îndrăgostiți de sunete impecabile?

 

Mișto  

 

Descarcă gratuit pachetul de programe Adobe

Ți-ai dorit mereu să ai pachetul de programe Adobe cu care să editezi imagini, sunete și secvente video? Acum poți să-l ai! E gratuit & legal. Primești la pachet Adobe Photoshop, Acrobat, Audition, Illustrator, InDesign și Premiere Pro. Iată cum trebuie să procedezi.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri