Penele de curent ne strică planurile și am face orice să preîntâmpinăm astfel de situații. Lanterne, lămpi, baterii externe, etc. nu-s de ajuns când ai o pană de curent de lungă durată. Pentru că ai nevoie de lumină puternică în mai multe camere simultan și nu trece prea mult timp până când toate gadget-urile din dotarea familiei sunt cu bateriile descărcate.

Lipsa alimentării cu electricitate îți încurcă o mulțime de activități. Dar dacă ai avea o soluție mai bună pentru toate? Exact asta reprezintă un sistem de iluminare și alimentare. Îți furnizează electricitate pentru 15 ore – ai o lanternă portabilă de capacitate mare, 2 sau 3 becuri cu LED (în funcție de model), un panou solar și un acumulator pentru încărcarea tuturor gadget-urilor la care te poți gândi. Și, știi ceva? Un astfel de sistem chiar are un preț accesibil. 

Argumente PRO Sistem de iluminare și alimentare

1. Lanterna (lampa) de capacitate mare este portabilă și o poți folosi oriunde ai nevoie. Când e pană sau când ai nevoie de lumină într-un loc fără alimentare electrică. Poate ai mașină parcată în curte și vrei să meșterești la ea până seara târziu. Cu lanterna aceasta ai câtă lumină dorești.

2. Becurile cu LED  asigură individual lumina necesară pentru câte o cameră din casa ta (3 becuri – 3 camere luminate). Dar le poți folosi și pentru o petrecere în grădină – vei obține o iluminare festivă deosebită.

3. Panoul solar se alimentează de la soare pe durata a 12-14 ore. Dacă vrei să ai sistemul pregătit și într-o perioada în care nu e soare și nu se poate încarca astfel, ai alternativa de a-l încarca de la priză.

4. Acumulatorul pentru gadget-uri  poate alimenta telefoane, tablete, playere, laptop-uri, țigări electronice, etc. Practic, poți alimenta astfel orice gadget folosești în mod cotidian și de care nu te poți lipsi câteva ore.

5. Sistemul de iluminare este adesea cumpărat pentru a preîntâmpina penele de curent dar el se poate folosi și când ești plecat cu cortul în vacanță, când ești în camping sau în locații izolate. În astfel de situații lumina înseamnă confort și siguranță de care ai neapărată nevoie.

Argumente împotrivă

Există așa ceva? Doar unul singur! Încărcarea sistemului prin panoul solar se face în zile însorite și durează 12-14 ore până ajunge la capacitate. Dar în comparație cu toate beneficiile pe care le aduce în viața ta, acesta e doar un mic efort cu care te poți obișnui. Sau încarci sistemul de la priză.

Sisteme de iluminare și alimentare în portofoliul Supermisto

În acest moment avem în magazinul nostru online 4 astfel de modele. Toate furnizează 15 ore de alimentare cu electricitate. Variază doar aspectul lor și numărul de becuri cu LED. Alege modelul care asigură necesitățile de electricitate pentru tine și familia ta și vei vedea beneficiile imediat. Suntem siguri de asta!

 

Pareri

pareri