Îți vine să crezi că mai sunt doar câteva zile până la Crăciun? Da, chiar trebuie să cumperi cadouri pentru cei dragi, dar ce? În caz că n-ai inspirație avem noi câteva idei pentru tine.

Pentru Tata

Are multe drumuri de făcut? E mai mereu la volan? Atunci i-ar prinde bine o cameră oglindă cu filmare simultană față/spate, ca să vadă tot ce se petrece în trafic. O să poată lua decizii rapide în caz de eventuale incidente. Și sigur va scăpa de amenzi și timp pierdut pe la poliție. Bugetul e mai mic? Atunci o cameră auto de pus pe parbriz rezolvă situația.

Pentru Mama

Așa-i că are probleme cu parcările laterale? Și cum ea face toate cumpărăturile și aleargă din magazin în magazin, fix unde parcările sunt mai aglomerate, sigur i-ar prinde bine un  set de senzori. Te vei mândri cu ea și cu parcările ei ireproșabile. Și foarte probabil nu te va mai bate la cap să o însoțești – pentru că se va descurca singură foarte bine.

Pentru Sora

Sora ta mai mare are o minunăție de bebeluș? Înseamnă că are mare nevoie de o cameră IP ca să-l supraveghereze mai ușor în timp ce-și face și alte treburi prin casă. Îți va mulțumi în fiecare zi pentru asemenea dar. În plus, e și foarte ușor de folosit. Sora mai mică va fi încântată să primească o boxă cu care să asculte muzica pe care o are stocată pe telefon, tabletă sau laptop. Cu sunet la mare artă, cum îi place ei.

Pentru Frate

Fratele tău e mai mereu plecat în tot felul de aventuri? Atunci e sigur că vrea să le filmeze. Cea mai mare distracție va fi când va share-ui cu prietenii de pe Facebook toate experiențele pe care le-a trăit. Cumpără-i o cameră sport 4K de data asta și-și va aminti de gestul tău ani la rând. Sau… dacă fratele are o vârstă mai fragedă dar are același spirit aventuros, boxa lanternă pentru bicicletă o să fie un super-cadou. Își va lumina drumul, va asculta muzică și își va încarca și telefonul când rămâne în “pană”.

Pentru Bunica

Așa-i că tare îți place de bunica și de atmosfera din casa ei? Dar cel mai tare îți place cum gătește! Toate acele bunătăți s-ar pregăti mai ușor dacă ar avea ca ajutor un termometru de bucătărie. N-ar mai petrece toată ziua în bucătărie, s-ar bucura și ea mai mult de prezența voastră.

Pentru Bunicul

Bunicul e mai mereu la volan? Îi place să vorbească la telefon sau să asculte muzică în timp ce conduce? Înseamnă ca cel mai potrivit cadou pentru el este un radio de mașină cu car kit. Așa poate prelua orice apel fără să încaseze vreo amendă! Și ascultă muzica preferată la super-calitate. Iar dacă s-a plictisit, apasă un buton și trece pe radio FM.

 

Speram că ți-au fost de folos propunerile noastre de cadouri pentru cei dragi ai tăi. Dacă între timp ți-a revenit inspirația te așteptăm în magazinul nostru online ca să alegi și alte cadouri. Deschis 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Comandă chiar acum ca să te bucuri de oferte speciale, transport gratuit, garanție și bonusuri.

Sărbători Fericite!

 

Pareri

pareri