Aceste Camere IP (Internet Protocol)
sunt instrumente de supraveghere foarte eficiente. Ele îți permit să utilizezi o conexiune la internet pentru a primi date de monitorizare. Cu toate acestea este posibil să nu fii conștient de toate modurile în care poți utiliza o astfel de cameră.


Îți protejează bunurile

Atunci când spărgătorii văd o cameră IP poziționată lângă uși sau ferestre, se deplasează pe proprietatea următoare. Ei nu doresc să-și asume riscul de a fi detectați de către o cameră de supraveghere. Există povești în care spărgătorii au abandonat o spargere în desfășurare chiar și în cazul în care camera de supraveghere nu era pornită. Simpla prezență a unei camere oferă deja un grad suficient de securitate.

cameraProduce dovezi

În ziua de azi mulți hoți sunt foarte pricepuți în dezactivarea alarmelor, acesta fiind unul dintre motivele pentru care ai nevoie de o cameră IP chiar și în prezența unei alarme de domiciliu. Infractorul poate dezarma alarma, se poate strecura, poate fura de pe proprietatea ta și chiar poate să scape cu asta. Dar materialul video înregistrat de o asemenea cameră este tot ce ai nevoie pentru a-ți face dreptate. Mai mult decât atât, în cazul în care se întâmplă lucruri ciudate în jurul casei sau afacerii tale, ca de exemplu cineva îți produce daune materiale, fie ele și minore, dacă vrei să afli cine este responsabil, camera IP va dezvălui vinovatul.

Cu ajutorul unor camere îți poți monitoriza copilul

Camerele IP te ajută să-ți monitorizezi copilul. Poți vedea în timp real de pe un laptop, o tabletă sau chiar de pe un telefon, tot ce se întâmplă. Asta te poate scuti de niște drumuri pe care nu-ți place să le faci la miezul nopții. Camerele IP sunt un ajutor imens în îngrijirea copiilor bolnavi sau cu nevoi speciale. Include funcții precum sonorizarea bidirecțională ceea ce înseamnă că devine și o cale de comunicare.

 Monitorizezi animalul de companie în timp ce ești plecat

image009Dacă mergi în vacanță și lași pisica sau alte animale de companie la domiciliu, camerele IP îți permit să le verifici. Alungi astfel toate grijile. Te vei bucura cu adevărat de timpul tău. Aceste camere funcționează chiar și la nivel internațional. Sau, dacă ai un animal de companie pentru care îți faci griji în timp ce ești la muncă, camera IP te ajută să îl monitorizezi în timp real.

Scad costurile pentru agenți de pază

Dacă deții sau gestionezi o afacere de mărime medie spre mare, cu ajutorul camerelor IP poți economisi sume semnificative. Plasarea unor camere în afara ușilor sau în interiorul zonelor de lobby poate face să nu mai ai nevoie de agenți de pază staționați la intrări.

Cu atât de multe utilizări pentru o camera IP, nu mai este loc de nicio îndoială. O cameră IP este o investiție înțeleaptă și este ușor de repoziționat în cazul în care nevoile curente se schimbă.

Pareri

pareri