Vacanța de vară a sosit! Pleci la mare sau la munte, dar ce pui în bagaj ca să iei cu tine?

Când pleci în vacanță, trebuie să fii atent să nu lași în urmă lucruri de care ai putea avea nevoie. Dar nici să nu îți încarci inutil bagajul. Noi îți spunem ce nu trebuie să lipsească din bagajul tău, începând de la haine și până la camera sport acțiune.

 

Nu poți fără ele

  1. Actele importante și banii. Asigură-te că ai toate actele necesare călătoriei și bugetul pentru vacanță. Pașaportul, cartea de identitate, cardul, banii cash, biletele de avion. Nu uita de contactele de urgență asigurarea de sănătate, asigurarea de călătorie și orice alte acte necesare unei vacanțe fără probleme. Toate acestea trebuie să se afle în bagajul tău.
  2. Hainele potrivite. Știm că ești tentat să îți umpli bagajul cu mai bine de jumătate din garderobă, dar este foarte importat să faci o selecție inteligentă. Ai în vedere să selectezi haine potrivite pentru mediul și climatul în care călătorești. Dacă mergi la mare, nu uita de costumul de baie. Iar dacă mergi la munte, ai grijă să fii echipat corespunzător. Ai nevoie de o pereche confortabilă și rezistentă de încălțaminte. Ia cu tine haine versatile, care pot fi încorporate în mai multe tipuri de ținute. În funcție de locul în care călătorești, nu uita să pui în bagaj următoarele: pijamale, curea, lenjerie intimă, ochelari de soare, încălțăminte confortabilă. Să nu scapi din vedere: sosete, tricouri, pantaloni scurți și/sau lungi, o rochie sau mai multe. Vacanța de vară poate fi o adevărată provocare, nu-i așa?
  3. Produsele de toaletare. Atunci când selectezi produsele de toaletare pentru vacanța de vară, ai grijă ca acestea să nu aibă o cantitate mai mare de 100 ml. Regulile de îmbarcare în avion așa spun. Dacă le încalci, produsele se confiscă și n-o să-ți placă. Nu uita de pastă de dinți, ață dentară, apă de gură, șampon, balsam, perie de păr, deodorant, cremă de protecție solară, demachiant și dischetele aferente. Și de produse de igienă intimă, balsam de buze, oglindă, parfum, kit de cusut, etc.

Ca să te bucuri de vacanța de vară

  1. Produsele și dispozitivele de uz frecvent. Toate produsele pe care le utilizezi frecvent trebuie să se găsească în geanta de mână. Se întâmplă uneori ca bagajele să se piardă în aeroport. Printre obiectele cu utilizare frecventă s-ar putea număra: telefonul mobil și încărcătorul lui, iPad-ul, tableta sau e-book-ul și încărcătorul lui, căștile hands-free. Pliantele cu informații despre locul pe care îl vizitezi sunt și ele de ajutor. S-ar putea să mai ai nevoie de dopurile de urechi, cărțile și revistele favorite. Nu uita de jurnalul de călătorie, medicamentele în caz de urgență, etc
  2. Camera foto sau video. Pleci în vacanță, așa că nu poți lăsa în urmă camera foto sau video. Ideal ar fi să le ai pe amândouă într-un singur dispozitiv. Poți opta pentru o cameră sport acțiune pentru filmări și fotografii de calitate HD. Mai mult decât atât, camera sport acțiune poate fi fixată atât pe bicicletă, motor, ATV, mașină, cât și pe casca de protecție. Dacă pleci la drum pe bicicletă! În plus, camera sport acțiune este rezistentă la apă, așa că poți realiza filmări subacvatice fără probleme.

Acum suntem siguri că îți va fi mai ușor să-ți faci bagajul. Nu-i așa?

Pareri

pareri