Până de curând foloseam camerele IP pentru că plecam prea mult de acasă și voiam să știm ce se întâmplă în timp real. De când cu Coronavirus s-a schimbat roata: folosim camere IP pentru că suntem acasă dar în același timp trebuie să lucrăm, să supraveghem copiii și să le purtăm de grijă și celor în vârstă cu tot fel de neputințe. Pandemia, regulile stării de urgență și munca de acasă au schimbat totul. Camerele IP ne sunt ajutoare de nădejde în depășirea multor situații cotidiene solicitante. 

Supravegherea copiilor în timp ce lucrezi

Nu-i deloc treaba ușoară să muncești în liniște și atent la ce faci dacă nu ești obișnuit să lucrezi de acasă. Schimbarea mediului și a modului de lucru te pot da peste cap. Adaugă la asta gălăgia pe care o fac copiii care stau mereu în casă și care fac sau nu fac școală online. Dacă ești părinte singur chiar n-ai cum să te descurci cu toate fără un pic de ajutor. Dacă membrii familiei extinse nu te pot ajuta din cauza distanțării sociale poți apela oricând la ajutorul camerei IP așa încât să supraveghezi copiii în timp ce muncești. Pui o camera IP în dormitorul copiilor și vezi tot ce fac indiferent ce faci tu. Cu ajutorul unui telefon, unei tablete, unui laptop sau PC știi tot ce mișcă în casă. Tu îți vezi de treaba liniștit că cei mici sunt în siguranță. Poți să muncești, să trebăluiești prin casă sau să ieși la cumpărături… tot cu ochii pe copii. Nu cumva să te fenteze cei mai mari și să iasă pe afară fără acordul tău și să te pomenești cu vreo amendă.

Supravegherea vârstnicilor și a persoanelor cu dizabilități

În perioada asta dificilă, deși suferim cu toții în diverse feluri, parcă vârstnicii sunt cei mai afectați. Își dau seama de propriile neputințe și fac eforturi să nu devină poveri în spatele copiilor sau nepoților lor. Dacă pui o camera IP la ei acasă poți să vezi în timp real ce fac, cum se simt și dacă le trebuie ceva. Le poți sări în ajutor fără să mai fie nevoie să ceară ei ceva. Desigur, e necesar să ai acordul lor și să nu le invadezi intimitatea. Te-ar scuti de multe drumuri și… de amenzi. De ce să nu-ți stea banii în buzunar că doar ai mare nevoie de ei, nu? Iar părinții sau bunicii tăi ar știi că cineva se gândește mereu la ei, nu s-ar mai simți singuri sau părăsiți (mai ales dacă nu-i mai e alături partenerul de viață). 

Supravegherea bunurilor când infracționalitatea crește

Că infracționalitatea e în creștere cred că știe toată lumea. E de ajuns să pui nițel lucrurile cap la cap că să-ți dai seama că nu mai poți sta cu ușa descuiată nici măcar 10 min în timpul zilei, că fereastra de la parter dacă n-are gratii n-o mai poți lăsa deschisă precum ți-ar plăcea, că lucrurile din curtea comună nu mai sunt în siguranță și multe altele de genul acesta. Cu ajutorul unei camere IP poți să vezi exact ce se întâmplă și cine atentează la bunurile tale. Înarmat cu filmarea de pe camera poți identifica infractorul și-l poți da în judecată pentru recuperarea pagubei sau chiar mai mult. 

Suntem gata să te ajutăm să alegi exact ce-ți trebuie

Nu e nevoie să te chinui cu specificații tehnice când viața e așa de complicată. Ne suni, ne spui care e situația pentru care ai nevoie de protecție și supraveghere și noi îți recomandăm modelele adecvate. Prețurile sunt accesibile, evident. De criză. Suntem pe recepție pentru tine de luni și până vineri 10:30 – 17:30 la nr 0721-797910 sau prin e-mail la cadou@supermisto.ro. Expediem produsele prin curier până la ușa ta, în siguranță, după toate normele recomandate, te învățăm cum să le montezi singur (n-ai nevoie de tehnician) și cum să le folosești eficient. Pentru protecția și siguranța ta și a familiei tale. 

Pareri

pareri