Îți vine să crezi ce libere sunt unele străzi? Bineînțeles că nu. Până de curând nici nu-ți trecea prin minte că se poate întâmpla așa ceva. Coronavirusul ne-a schimbat obiceiurile! Totuși, situația aceasta va există numai câtă vreme este decretată starea de urgență. După aceea vom reveni la aglomerația cotidiană. Dacă ești unul dintre aceia care trebuie să facă multe drumuri chiar și în perioada asta, pentru că slujba o cere, e indicat să folosești un carkit. Fie că ești pe mașina personală, fie că ești pe cea de serviciu. Nici nu știi când o să ai mare nevoie de el. În situații ca aceasta prin care trece țara noastră și multe alte țări, carkit-ul poate însemna să păstrezi legătura cu cei dragi sau cu supervizorii tăi în timp ce șofezi responsabil. Nu mai poți respinge apeluri pentru că nu știi de ce ești sunat. Trebuie să fii mereu la curent cu noutățile și în legătură cu cei dragi. 

Funcții specifice pe care le caută unii clienți

În magazinul nostru online sunt disponibile mai multe modele din care să-l alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Unul dintre criteriile de selecție este locul în care trebuie să-l amplasezi. Cu cât modelul îți permite să-l amplasezi mai aproape de tine, cu atât conversațiile vor fi mai clare. Pentru aceasta avem modele cu braț lung și modele care se pot pune pe parasolar. Cele mai practice. Numai că mai contează și alte criterii de selecție. Unii vor să știe numărul de pe care sunt apelați și sunt modele de carkit cu asistent audio care fac exact acest lucru. Alții circulă mult noaptea și le-ar fi de folos un model cu afișaj LED. Mai sunt și șoferi care vor să beneficieze de două porturi USB la car kit-ul lor. Când vine vorba de design gusturile sunt împărțite, dar avem destule modele pentru toate gusturile. 

Funcții de bază

Indiferent de funcțiile specifice pe care le dorești la car kit-ul tău, sunt câteva lucruri pe care le vei avea indiferent ce model vei alege: funcție de preluare apel, modulator FM pe frecvența 87.5-108 MHz, posibilitatea de a pune muzică de pe mai multe dispozitive, telecomanda pentru o folosire ușoară, fără cabluri incomode și căști supărătoare. 


Știm că te-am convins, pentru că e clar că ți-ar prinde bine. Ți-ai fi cumpărat până acum dar ești un om ocupat și te-ai luat cu alte lucruri. 

La dispoziția ta

Poți să-ți comanzi chiar acum din magazinul nostru online. Dacă n-ai vreme să analizezi specificații tehnice, sună-ne la 0721-797910 (L-V 10-18) și un tehnician te va ajuta să alegi exact ce-ți trebuie și îți va expedia comanda în cel mai scurt timp prin curier. Bineînțeles, toată procedura de lucru este igienizată și dezinfectată conform recomandărilor autorităților, nu trebuie să-ți faci probleme. Suntem conștienți de situație și responsabili pentru clienții noștri.  

Pareri

pareri