newsletter4-300x209

Telefoane și tablete

 

Transferă fișiere între telefoane via Wi-FI Direct

E folositor Bluetooth-ul însă cam incomod pentru că adesea nu poți transfera decât fișier cu fișier. Dacă ai mai multe fișiere pe care vrei să le transferi pe alt telefon și vrei să se întâmple repede .  

 

Gadgets & Gizmos

 

Cu ce faci poze super-tari, aproape profesioniste?

Nu există om căruia să nu-i placă să facă poze. Sau noi nu am întâlnit încă pe cineva căruia să nu-i facă plăcere să imortalizeze diverse momente din viața lui, a familiei, prietenilor, concediilor, evenimentelor, etc. Numai că sunt unii care se mulțumesc cu puțin iar alții vor numai ce-i mai bun. Nu știm care e cel mai bun aparat foto profesionist, dar .

 

IT

 

Windows 10 te spionează, ca la el acasă

Adevărul e că dacă lucrezi cu el zilnic, descoperi mereu câte ceva și parcă vrei să spui și altora ce-ai aflat. Problema e că riscă să devină obositor subiectul și lumea să înceapă să fugă de el. Până una alta luați o știre de folos: ! Da, chiar așa. Adică știe totul despre voi și dă mai departe la firma mamă. Încă n-am aflat ce se întâmplă cu informațiile după aceea.

 

Timp liber

 

Conversații pe Facebook Messenger pe “ecran mare”

Știm sigur că și tu te-ai chinuit să porți o discuție pe Facebook Messenger pe desktop. Că și noi am pățit-o! Fereastra aceea îngrozitor de mică și înghesuită într-un colț al ecranului… Dar ai aflat că avem posibilitatea să ne conversăm într-o fereastră mai mare și mai confortabilă? Ei, .

 

Mișto  

 

Fii în control de la distanță

Ai legat PC-ul la televizor, accesezi jocurile care îți plac într-un mod măiastru cum numai ție ți se putea întâmpla. Ba chiar ți-ai luat și tastatură și mouse wireless ca să-ți fie mai comod. Dar ce-ai zice de un controller care să te ajute ? Asta da chestie SuperMisto.

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook |

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.


Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri