newsletter3sm2-300x196

Telefoane și tablete

 

Cum economisești spațiul de pe telefon

Ți se întâmplă și ție să vrei să-ți pui pe telefon un film sau niște clipuri și să realizezi că nu mai ai spațiu? Dacă te întrebi ce anume l-a consumat, un răspuns este aplicațiile pe care le ai instalate. Numai Facebook-ul pentru telefon ocupă peste 300 MB. Bineînțeles că sunt alternative.

 

Gadgets & Gizmos

 

Nu tot ce e ieftin, e și de proastă calitate

Ca orice pasionat de gadget-uri de tot felul începi lista de achiziții și teste cu cele mai accesibile ca preț. Până la urmă nu e rău să începi așa! Dar asta presupune să te documentezi și să mergi la țintă. Altfel îți risipești banii și te alegi cu frustrări. Am găsit pentru tine un punct de pornire în cercetările tale: cele mai interesante gadget-uri ieftine care s-ar putea să-ți placă.

 

IT

 

Pune și tu Windows 10 pe stick USB bootabil

Pentru că lucrezi de ani de zile pe computer ai realizat desigur că munca ta se află într-un mediu destul de volatil. Îți prinde oricând bine să ai pregătit un sistem de operare cu tot ce-i trebuie ca să fie instalat. Dacă te lasă computerul și trebuie să reinstalezi sistemul nu e deloc plăcut să începi să cauți prin casă sau prin birou DVD-ul cu kit-uri și drivere și eventual să nu-l găsești. Fii pregătit cu totul la îndemână. Uite cum poți să folosești un stick USB bootabil cu Windows 10.

 

Timp liber

 

Leagă computerul de televizor folosind Chromecast

Știm că și ție ți se întâmplă să vrei să vezi pe televizor filmele, muzica și jocurile pe care le ai pe computer și nu poți. De fapt e o soluție mai simplă decât crezi: Chromecast. Uite aici un tutorial practic despre cum poți să-l folosești și să legi computerul de televizor. După aceea totul va deveni o plăcere! Adio bătaie de cap!

 

Mișto  

 

Evită aglomerația și petrece mai mult timp… unde îți place ție!

Trebuie să recunoști că nu o dată ți s-a întâmplat să rămâi blocat în trafic. Circulația pe drumurile țării e o aventură în adevăratul sens al cuvântului. Ce bine ți-ar prinde dacă ai fi informat în timp util care sunt zonele pe care trebuie să le eviți din cauză de aglomerare, condiții meteo sau lucrări diverse. Uite Google te scoate din necaz și-ți oferă sugestii mai bune în trafic via Google Maps.

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.


Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri