newsletter2

Telefoane și tablete

 

Ce faci dacă nu mai știi nici PIN-ul și nici PUK-ul de la telefon

Dacă ești un utilizator intensiv al telefonului înseamnă că se întâmplă extrem de rar să rămâi fără baterie și acesta să se închidă automat. Ai mereu grijă de el să-l pui la încărcat. Dar tocmai că se întâmplă atât de rar, riscul să uiți PIN-ul este destul de mare. Iar dacă îl tastezi de trei ori greșit trebuie să cauți și codul PUK. Uite ce poți face dacă ești într-o astfel de situație.

 

Gadgets & Gizmos

 

Căști de calitate, dar de care?

Un pasionat de muzică e obligatoriu să aibă în dotare căști pe placul său care să redea sunetele pentru urechea lui fină. Orice ai face și oriunde ai fi, ai nevoie de niște gadget-uri de calitate. Însă nu toate căștile sunt la fel. Unele sunt făcute special pentru sport, altele nu. Înainte să-ți cumperi o pereche, trebuie să fii lămurit unde și pentru ce urmează să le folosești. Sperăm ca link-urile furnizate să-ți fie de folos în procesul de selecție.

 

IT

 

Cel mai performant SSD la care poți visa

Atunci când îți alegi o componentă pentru computerul tău îți dorești să fie cât mai performantă la un preț cât mai mic. Dar nu-ți iese mereu raportul preț/calitate. Uite ce SSD a lansat o firmă japoneză: are 13TB capacitate dar prețul te face să-ți dai seama că e vorba de un produs de care nu te poți atinge. Nu și dacă ai un venit obișnuit.

 

Timp liber

 

Netflix oficial în România, cu filme noi la prețuri decente

Atât de mult ai așteptat Netflix în România încât acum nici nu-ți vine să crezi că a ajuns și la noi în mod oficial! Dar uite că în expansiunea sa de 130 de noi țări, a inclus și România, iar acum te poți bucura de filme și seriale celebre la niște planuri tarifare digerabile. Ți-ai făcut deja abonament?

 

Mișto  

 

WhatsApp gratis

Chiar dacă vechiul abonament anual nu te costă decât 1$, raportat la 900 de milioane de utilizatori însemnă un venit consistent în conturile WhatsApp. Oficialii au anunțat că renunță la acest sistem de monetizare fără să spună cu ce anume urmează să-l înlocuiască. Așadar, la acest moment, poți folosi aplicația gratuit… tot restul vieții. E o veste bună, nu-i așa?

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.


Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri