Te-ai întrebat vreodată dacă bona pe care tocmai ai angajat-o are grijă de copiii tăi așa cum trebuie sau dacă îți fură cumva din casă? Camerele de supraveghere ascunse (camere spion) sunt ideale pentru a-ți oferi răspunsul la astfel de întrebări. Datorită dimensiunilor mici și a designului discret, o cameră de supraveghere ascunsă se va integra perfect în interiorul casei tale. Va trece neobservată de către orice musafir nepoftit.

Mai jos ai 4 motive pentru care și tu ar trebui să-ți achiziționezi un astfel de gadget:

Protejează-ți familia

Instalarea unei camere spion în casă prezintă multe avantaje. Să spunem că nu ai încredere deplină în bona care are grijă de copii. O cameră de supraveghere ascunsă poate prezenta dovezi solide în cazul în care aceasta te fură sau, mai rău, îi neglijează pe cei mici.

Aceste dispozitive nu se limitează doar la locuința personală. Camerele spion sunt deghizate în așa fel încât pot fi plasate oriunde fără a da de bănuit nimănui. Poate ai un membru al familiei internat într-un spital sau cămin de bătrâni și ești îngrijorat de felul cum personalul medical se comportă cu el. O cameră spion este soluția ideală pentru a te asigura că cei dragi se bucură de cele mai bune servicii și sunt tratați așa cum trebuie.

La locul de muncăcameră de supraveghere ascunsă

Prin instalarea unui sistem de supraveghere ascuns la locul de muncă poți verifica dacă vreun coleg îți umblă prin lucruri.

De asemenea, poți folosi o astfel de cameră în cazul în care conduci o afacere. Dacă vrei să te asiguri că angajații își fac datoria cum trebuie. Este o soluție extrem de utilă dacă ești proprietarul unui magazin.

O cameră de supraveghere ascunsă ține hoții la distanță

Un sistem de supraveghere video tradițional poate reprezenta un mjloc de intimidare pentru hoți, însă acesta are dezavantajelele lui. Faptul că e vizibil îl face mai ușor de evitat.

Din acest punct de vedere camerele spion prezintă un avantaj uriaș. În special dacă ești plecat cu zilele de acasă sau locuiești într-un cartier în care furturile sunt la ordinea zilei. Ai șansa de a-ți supreaveghea locuința fără a oferi hoțului posibilitatea de a păcăli camera.

Cameră IP wireless vs cameră analogică

O modalitate de a-i supraveghea pe cei mici

Dacă ești părinte știi cât de neascultători pot fi cei mici câteodată. Poate i-ai spus fiicei tale să facă ceva, iar ea a făcut cu totul altceva. Sau poate fiul tău se strecoară noaptea în bucătărie și mănâncă prăjituri. O cameră de supraveghere ascunsă poate fi a două pereche de ochi pentru părinți. Cu ajutorul ei vei putea afla dacă copiii tăi sunt cuminți și își fac temele când ești plecat.

Pe SuperMișto.ro noi îți punem la dispoziție două modele de camere spion care își vor face treaba cu brio în oricare dintre situațiile de mai sus. Iar dacă ai nevoie de un sistem de securitate mai complex, tot aici vei găsi o gamă largă de camere de supraveghere IP.

Cum să îți securizezi camera IP

Pentru mai multe noutăți din domeniul gadget-urilor și a tehnologiei, dă like la pagina noastră de Facebook sau abonează-te la newsletter.

Pareri

pareri