Lumea pare mai frumoasă atunci când mergi pe stradă cu muzica preferată răsunându-ți în urechi. Iar dacă nu vrei ca zen-ul tău să fie umbrit de căștile încurcate, cea mai bună alegere pentru tine sunt căștile bluetooth.

Dis de dimineata, îți pui echipamentul sportiv și te pregătești să mergi la alergat. Ești energic și gata să îți atingi obiectivul kilometric pe ziua de astăzi, dar dimineața ta este umbrită de căștile încurcate. O pereche de căști bluetooth fără fir te-ar scoate cu totul din încurcătură.

După sesiunea de alergat, dai echipamentul sportiv pe cămașă și pornești spre birou. Nici măcar nu apuci să te urci în mașină și telefonul deja a început să sune. Urgențe peste urgente, proiecte peste proiecte – toate necesită intervenția ta imediată. Dacă ai avea o pereche de căști bluetooth, ai putea să te ocupi de toate situațiile problematice în timp ce conduci, fără a-ți pune în pericol viața și fără a risca siguranța celorlalți din trafic. Ai fi scutit chiar și de amenzi.

Ajungi la birou și, în loc să te apuci de treabă, încă ești cu telefonul la ureche. Ai avea nevoie de ambele mâini libere, dar alarmele nu încetează și nu reușești să atingi maximum de productivitate cu o mână pe telefon și una răsfoind actele. Ai mai avea nevoie de încă patru mâini pentru toate lucrurile pe care le ai de făcut. O pereche de căști bluetooth ți-ar fi de mare ajutor, pentru că ți-ar permite să îți continui conversațiile și, totodată, să îți folosești mâinile pentru a tasta la calculator sau pentru a căuta contractele acelea importante.

 

Căștile bluetooth, primul pas spre o viață relaxată 

 

Ziua de lucru trebuie însă să se termine odată și odată. Te urci în mașină și, când să pornești spre casă, motorul mașinii îți dă bătăi de cap. Nu vrea să pornească, orice ai face. Dar trebuie să ajungi acasă, așa că lași mașina în parcare și iei autobuzul. După o zi extrem de solicitantă, zgomotul, țipetele, discuțiile neîncetate, claxoanele din trafic, sirenele salvării și muzica ce răsună din telefonul călătorului binedispus de lângă tine nu creează deloc o atmosferă plăcută. O pereche de căști bluetooth fără fir ar face ca toate să dispară. În plus, muzica ta favorită te-ar ajuta să te relaxezi.

Ajungi acasă, mulțumit că ai scăpat de tot zgomotul acela infernal. Vecinii de sus, însă, au plănuit să încheie ziua cu ceartă și țipete. Din când în când, poți auzi chiar și câte o farfurie spărgându-se. O altă situație care îți strică zen-ul. Ce-ai putea să faci în acest caz? Să apelezi la căștile tale bluetooth fără fir și să uiți de factorii care te bruiază.

Noi îți oferim două tipuri de căști fără fir, iar tu îl poți alege pe cel mai potrivit pentru tine.

Căștile Bluetooth Sport au doar 16 grame, sunt rezistente la apă și transpirație, nu îți cad din urechi datorită aripioarelor de fixare și sunt echipate cu microfon, așa că pot fi folosite și ca hands-free. Sunt compatibile cu o paletă largă de dispozitive moderne, de la telefoane, la tablete, laptop-uri, netbook-uri, PC-uri s.a.

Căștile Bluetooth Cool sunt moderne, performante și foarte practice. Au design futurist, dar și sunet clar, HI-FI și pot fi conectate, de asemenea, la o mulțime de dispozitive. Au microfon încorporat și sunt reglabile și ușor adaptabile pe urechi.

Ești gata să alegi?

 

Pareri

pareri