Ești gata să pleci într-un weekend la mare împreună cu prietenii tăi și vrei să iasă totul perrrfect? Știm noi exact ce gadget-uri trebuie să luați la voi ca să vă bucurați la maxim de cele câteva zile de vacanță.

 1. Sistem de iluminare si încărcare

Un sistem de iluminare și de încărcare gadget-uri vă vine ca o mănușă. Unele modele de sisteme au radio, playere și becuri disco încorporate și asta înseamnă că vă furnizează de-a gata suportul pentru distracția voastră. Mai mult, puteți conecta și ventilatoare USB la sistem și vă veți bucura de răcoare. Sistemele se încarcă de la soare și sunt de mici dimensiuni, le puteți lua oriunde.

2. Boxă bluetooth

În vacanță sigur se lasă cu petrecere și aveți nevoie de muzică. O boxă bluetooth se aude mai bine ca tableta sau telefonul, are baterie și se conectează fără fir. Merită să alegeți modelul de boxă bluetooth dorit din portofoliul nostru. 

3. Set de lentile 3 în 1

Dacă vreți să faceți poze pe plajă și prin stațiuni ca niște profesioniști, puteți folosi un set de lentile cu care veți reuși să schimbați total perspectiva pozelor voastre.

4. Suport cu braț lung

Intenționați să vedeți filme pe tabletă sau chiar pe telefon? Atunci luați cu voi și un suport cu braț lung care se poate fixa oriunde aveți nevoie. De ce să vă doară mâna dacă suportul e așa de accesibil?

5. Monopod (selfie stick)

Dacă va place să pozați tot grupul dar fiind mai mulți nu prea încăpeți toți în poze, vă recomandăm un monopod (selfie stick). Cu ajutorul lui veți putea face pozele dorite și toată lumea se va vedea foarte bine.

 6. Cameră auto

Numărul incidentelor din trafic a crescut și e bine să aveți grija de voi și de cei dragi cu o cameră auto. Și, de ce să nu recunoaștem, contează și amenzile cele mari aplicate după Noul Cod Rutier.

7. Carkit

De ce să rămâneți fără bani, puncte sau chiar fără carnet din cauza unui apel telefonic ocazional în timp ce sunteți la volan?  Mai bine puneți-vă un carkit pe mașină.

8. Cameră IP wireless

Pentru siguranța voastră la hotel e bine să aveți o camera IP amplasată în încăpere. Așa puteți vedea tot ce se întâmplă când nu sunteți acolo. Și în ce condiții de siguranță sunt păstrate lucrurile voastre. Sau instalați una acasă și veți vedea tot ce se petrece în timp real, de pe telefon.

9. Baterie externă

E un gadget absolut necesar în orice deplasare pentru că nevoile de alimentare sunt mari zi de zi. Evaluați necesarul și alegeți modelul preferat, în funcție de capacitate, din magazinul nostru.

10. Cameră sport

Dacă intenționați să faceți scufundări, să săriți cu parașuta sau să folosiți un skijet vă recomandăm o cameră sport (action cam) așa încât să filmați toate aventurile și să le share-uiți mai apoi tuturor prietenilor de pe Facebook. 

O invitație în magazinul nostru de gadget-uri

În magazinul nostru online veți găsi nenumărate alte gadget-uri care, suntem siguri, vă vor plăcea și vă vor da idei. Câteva obiecte foarte practice vor da farmec vacanței voastre oricât de scurtă ar fi și nu vă vor încărca bagajele în exces.

Orice v-ați decis să cumpărați, noi suntem pe recepție. Contactați-ne prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook (non-stop!) dacă aveți întrebări sau dacă vreți să comandați produsele menționate. Vă așteptăm!

Pareri

pareri