Evoluția tehnologiei din ultimul deceniu a adus în slujba noastră fel și fel de dispozitive. Ele sunt menite să ne facă viața mai ușoară. Printre acestea se numără și camera auto, un accesoriu indispensabil celor care petrec mult timp în spatele volanului. De ce ai nevoie de un asemenea accesoriu? Află în cele ce urmează.

 

AI NEVOIE DE CAMERĂ AUTO!

Printre cele mai bune motive de achiziționare a camerei auto este capacitatea acesteia de a surprinde adevărul în imagini. În cazuri nefericite de accident ori în gestionarea unei acuzații de trecere pe culoarea greșită la semafor ai dovada clară. Camera auto poate deveni, instant, un martor imparțial, de nădejde. Ea prezintă faptele exact așa cum s-au întâmplat. Dovedește, după caz, nevinovăția șoferului. Imaginile surprinse de aceasta pot, așadar, să ajute la protecția personală.

 

Alte cazuri în care o cameră auto poate fi de ajutor în trafic sunt evenimentele în care un șofer, a cărui mașină este echipată cu acest dispozitiv, este acuzat de diverse erori de conducere pe care, de fapt, nu le-a comis. Un exemplu este acuzația din partea organelor legii, că un șofer ar fi trecut pe culoarea roșie la semafor sau pe linia continuă. Pentru a evita o amenda sau ridicarea permisului de conducere, șoferul nevinovat poate folosi filmările drept dovezi. Camerele auto le sunt, de ajutor și forțelor de ordine, care își pot efectua meseria corespunzător.

 

E MARTORUL PERFECT. LA BINE ȘI LA RĂU

Există, din nefericire, și cazuri în care se comit acte infracționale asupra șoferilor, camera auto funcționând, din nou, ca martor. Într-o notă mai pozitivă, o astfel de cameră poate fi un real ajutor. Chiar și acelora care iubesc să călătorească și care își doresc să păstreze, în format video, traseele urmate. În cazul în care ajungi cu mașina într-o zonă spectaculoasă, o cameră auto ar putea păstra acele amintiri pentru tine. Mai ales acum că începem să ne gândim la pregătit valize pentru vacanța de vară!
Acestea fiind spuse, noi vă recomandăm modelul de cameră auto Full HD SM300. Are pornire automată și înregistrare continuă. Are rezoluție de 1920px Full HD, unghi de filmare de 140 de grade și o capacitate de stocare de până la 32 GB. Considerăm că merită.

 

Fie că te pregătești de vacanță sau cauți un cadou cool, vizitează acum magazinul nostru de gadget-uri, să vezi ce oferte Supermișto avem!

 

Pareri

pareri