Vrei să petreci mai mult timp cu cei dragi, să te odihnești, să te distrezi și să guști din atmosfera de Crăciun? Dacă da, înseamnă că ai nevoie câteva gadget-uri. Sunt accesibile ca preț, foarte practice și te ajută să păstrezi atmosfera de sărbătoare mai multă vreme. Fie că ești doar cu familia, fie că vrei să dai o petrecere la care să aduni toți prietenii. 

Proiector laser – decorează casa instant

An de an ți-ai pierdut vremea cu instalații clasice pentru exterior? Ți-au înghețat mâinile și picioarele, ai consumat enorm de mult timp într-o perioada ocupată din an și ți-a crescut tensiunea când ai găsit beculețe arse? Nu te mai chinui! Acum ai la dispoziție tehnologia laser și un proiector de exterior. Astfel de gadget-uri rezolvă problema decorului exterior instantaneu. Îl scoți în curte, apeși două butoane și… gata! Și strânsul e la fel de simplu – îl oprești și-l pui la adăpost. Ocupă puțin loc, rezistă bine la umezeală și are o rază de 3-4 m. Poți alege din telecomandă unul dintre cele 3 programe și 2 culori disponibile (roșu și verde). Niciodată nu te vei mai întoarce la instalațiile clasice după ce vei vedea cât de simplu e să decorezi casa cu acest proiector cu laser. E nou în portofoliul Supermisto și chiar ne mândrim cu el. Și noi îl vom folosi de acum înainte!

Boxă Bluetooth sau… discotecă la purtător

Nu există petrecere fără muzică! Dacă ești pretențios la felul cum se aude muzica preferată la astfel de reuniuni, atunci ai nevoie de o boxă bluetooth. Noi îți propunem o boxă bluetooth Discotecă care poate reda muzica la calitate superioară și care are și jocuri luminoase. Discotecă, club, efecte luminoase… Toate vin la pachet cu boxa în casa ta. Atmosfera festivă e asigurată! Iar când vine vorba de Crăciun și Revelion îți vine ca o mănușă. O poți folosi în casă, în curte, o poți lua cu tine când mergi la prieteni în vizită, te poți bucura de muzică bună în timp ce găteșți (și sarmalele vor fi mai gustoase!), etc.  

Gadget-uri 2 în 1Bec Smart și Boxă bluetooth 

Trebuie să recunoaștem că la capitolul atmosferă festivă interioară becul smart este de neegalat. Ai lumină multicoloră asociată cu muzica preferată. Mai ceva ca în club! Toată lumea se va întreba cum reușești să le potrivești așa de bine. Mai mult, sunetul redat de boxă este unul plin și rotund. Poți să gestionezi gadget-ul de pe telefon cu ajutorul unei aplicații. Uite ce ajutor practic ai ca să faci pe toată lumea să se simtă bine la petrecerea ta! Iar dacă de Sărbători ești plecat la rude sau în vacanță, poți să-l iei cu tine. Are dimensiunea unui bec clasic, dar ce comoară e!  

Ai rămas în urmă cu cadourile? Da, știm. Sunt multe și nu-i deloc simplu să le alegi, mai ales când trebuie să te încadrezi în buget. Ca să-ți venim în ajutor am făcut un ghid de gadget-uri care te poate inspira în găsirea cadoului potrivit pentru cei dragi ai tăi.  În plus, magazinul nostru online e deschis non-stop. Poți plasa comanda ta oricând iar noi ne vom grăbi să o onorăm. Cu garanție și surprize! Plăcute, bineînțeles.

 

Pareri

pareri