Supermisto.ro este un magazin online de gadgeturi noi, cu garanție, care „adăpostește” o sumedenie de dispozitive moderne.

Cu o paletă ofertantă de dispozitive de ultimă generație, Supermisto.ro reușește să satisfacă nevoile clienților pasionați de tehnologie. Șoferii aflați în căutarea unor camere auto HD sau a unei camere auto oglindă de calitate pot găsi pe Supermisto.ro produsele ideale pentru nevoile lor. De asemenea, în cazul în care pun preț pe siguranță, tot pe supermisto.ro se găsesc car kit-urile bluetooth pentru mașini. Cu ajutorul lor conducătorii auto își pot satisface nevoia de a vorbi la telefon sau de a asculta muzică fără a lua mâinile de pe volan.

Gadgeturi variate pentru o viață mai ușoară

Magazinul online oferă spre vânzare și modele de baterii externe, care pot fi extrem de util pentru telefoanele de ultimă generație, tablete, console, camere foto, dispozitive mp3 și GPS-uri. În același magazin găsiți căști bluetooth, adaptoare bluetooth și camere Sport Action Cam, care pot fi folosite și sub apă.

 

Camera Wireless IP Full HD SM8816

Printre cele mai căutate produse se numără boxa bluetooth portabilă wireless, echipată cu slot SD și slot USB. Ea poate fi conectată atât la telefon, cât și la tabletă, PC, laptop, mp3, chiar și la walkman. Un alt produs popular este camera IP wireless. Acesta este un dispozitiv de ultimă generație care poate fi montat atât acasă, cât și la locul de muncă pentru siguranța și confortul utilizatorului.

Produsele se livrează prin curier rapid oriunde în țară. De asemenea, firma distribuitoare oferă garanție 12 luni de la achiziție pentru fiecare produs. Se furnizează instrucțiuni de utilizare în limba română și, după nevoi, consiliere tehnică. Astfel clientul nu-și mai face griji că n-ar putea să pună în funcțiune un produs nou. Totul este simplu și rapid.

 

Mai multe detalii despre oferte găsiți pe site-ul supermisto.ro sau la adresa de mail cadou@supermisto.ro.

 

Pareri

pareri