De Moș Nicolae orice copil și tânăr așteaptă cadouri de la părinți. Și nu doar ei, obiceiul cadourilor din această zi s-a propagat și la adulți. Dacă ai multe cadouri de făcut și nu știi ce să cumperi ca să fie bine primit și de folos, îți dăm noi câteva idei.

Boxe portabile

O boxă portabilă este de mici dimensiuni și compatibilă cu tot felul de gadget-uri – telefon, tabletă, laptop. Te poate ajuta să asculți muzică și să te relaxezi sau te poate ajuta să înveți. Poate fi un bun prilej de reuniune cu prietenii acasă sau în pauzele de la școală sau de la birou. Un sunet de calitate e absolut necesar când vrei să dai o petrecere reușită. Boxele portabile din portofoliul nostru asigura un sunet de calitate, au design interesant și prețuri accesibile. Ai de unde alege!

Căști bluetooth

O pereche de căști e binevenită atunci când vrei să faci tot felul de activități dar nu vrei să deranjezi pe nimeni. Poți să asculți muzică, să te uiți la filme, să te joci la calculator, tabletă, telefon, poți să înveți de pe audio book-uri și câte altele. Poți să faci și jogging sau exerciții la sală pe muzica preferată din căști și să te concentrezi foarte bine. În portofoliul nostru avem modele pentru orice gust, nevoie și buget. Nu trebuie decât să alegi ce i se potrivește celui drag al tău.  

Accesorii Smart

La acest capitol avem două propuneri. Becul Smart oferă lumină colorată și muzică în același timp. Este grozav când vrei să organizezi o petrecere pentru că poate să creeze o atmosferă deosebită. De asemenea, Becul LED Flame e deosebit. Efectul de flacără este unul realist datorită dinamicii luminii. Utilizarea sa este sigură iar consumul de energie este redus datorită tehnologiei LED. Se poate folosi cu succes în casă, în grădină, ca decorațiune la evenimente,  etc. Nu se încălzește în timpul funcționării și se aprinde instantaneu. E Supermișto!

Sisteme de Iluminare

Sistemele de iluminare și alimentare gadget-uri sunt foarte practice. Îți oferă lumină de calitate și posibilitatea de a-ți încărca micile gadget-uri din dotare atunci când alimentarea de la priză nu e disponibilă. Mai mult decât atât, avem modele care dispun și de becuri disco iar lampa portabilă are FM și MP3 player. Atunci când vecinii tăi se enervează că e pană de curent, tu chiar poți să dai petreceri. Că ai cu ce! Vrei un model mai accesibil sau cu alte funcții? Avem pe alese în portofoliul nostru. Vei face fericit orice membru al familiei cu un așa gadget, suntem siguri!

Camere IP

A venit de curând un bebeluș în familie? Vrei să-i faci parinții fericiți? Uite o cameră IP wireless ideală pentru monitorizarea bebelușilor. Vor putea să se relaxeze și să aibă grijă maximă și de cel mic, atâat ziua cât și noaptea. Pot să vorbească via cameră cu bebelușul, știu tot ce face doar uitându-se în aplicația de pe telefon sau tabletă și… surpriză! Bebelușul pot fi încântat cu povești și cântece pentru copii. Da, pentru că e o cameră special concepută pentru a-i face fericiți pe cei mici și pe părinții lor. Nu rata acest model, pe care îl avem în stoc limitat. Grăbește-te!

O invitație de final!

Idei și sugestii de cadouri sigur mai avem. Luna Cadourilor abia începe! Te invităm să arunci o privire în magazinul nostru online. Te va ajuta să comanzi ce-ți dorești de Mos Nicolae pentru cei dragi dar și să pregătești lista de cadouri pentru Crăciun! Și dacă ai nevoie de ajutorul nostru, ne poți contacta oricând prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook. Te așteptăm!

Pareri

pareri