Am studiat piața celor mai performante Camere de Securitate și am observat că se detașează Camera IP Wireless cu filmare HD SM6203. O recomandă caracteristicile sale ca fiind cea mai bună pentru marea majoritate a utilizatorilor.

DE CE AM ALES ACEST MODEL DE CAMERĂ IP?

Am optat pentru acest tip de cameră pentru că filmează HD, are infraroșu și sunet bidirecțional. Are aplicații pentru sistemele de operare iOS, Android, Windows, MacOSX. Filmările sunt stocate pe pe MicrocardSD, așa că se folosesc ușor.

Modelul imediat următor în lista noastră are performanțe similare – Camera IP Wireless cu filmare HD SM901. Diferența e că acesta are o mișcare mai largă pe vertical. Și, desigur, un alt design.

CUM AM ALES CAMERA HD SM6203

Ingineri specializați în sisteme de supraveghere au studiat zeci de modele de camere wireless promovate pe site-urile de profil. Au analizat atât aspectele practice cât și review-urile celor mai bine vândute modele. Aceștia au reușit să alcătuiască o listă de funcțiile care sunt cele mai căutate la astfel de camere wireless:

  • Calitatea imaginii
  • Filmare nocturnă (infraroșu)
  • Sunetul
  • Modul de instalare
  • Compatibilitatea
  • Posibilitatea înregistrării
  • Mobilitatea
  • Prețul

DE CE AR TREBUI SĂ NE CREZI?

Pe baza listei de mai sus, rezultat al cercetării specialiștilor, noi am alcătuit profilul celei mai bune camere IP Wireless:

În ceea ce privește calitatea imaginii, Camera IP Wireless 6203 filmează HD ( 1280×720), adică mai mult decât ar fi necesar pentru un dispozitiv de supraveghere. Coroborat cu capacitatea de a capta imagini în întuneric datorită funcției infrared, obținem valori optime pentru acest gen de echipament.

Acest model este dotat cu sunet bidirecțional, adică poate transmite sunetul spre zona supravegheată dar în același timp îl poate și capta. Așadar utilizatorul are posibilitatea să comunice cu cei aflați în incinta supravegheată.

Modul de instalare este foarte simplu, pe sistem plug & play. Se conectează la rețeaua wireless existentă astfel încât imaginile transmise pot fi urmărite oricând pe orice device (PC, laptop, tabletă, telefon).

COMPATIBILITĂȚI ȘI DOTĂRI

Este compatibilă cu sistemele de operare iOS, Android, Windows, Mac OSX. Imaginile pot fi vizualizate și prin intermediul navigatoarelor de web, cum ar fi Internet Explorer, Firefox ori Chrome.
Este dotată cu slot microSD și poate funcționa și ca un DVR – înregistrează imaginile pe card, care ulterior pot fi descărcate și prin internet.

În ceea ce privește mobilitatea, această cameră wireless stă foarte bine. Adică nu stă, ci se ”mișcă” foarte bine, rotindu-se cu 355 grade pe orizontală și 90 grade pe verticală. Așa se reduc punctele moarte la minim. Cu o singură cameră de acest tip poți să supraveghezi spații largi.

DE CE AI NEVOIE DE O CAMERĂ IP?

De câte ori nu ți s-a întâmplat să pleci de-acasă cu inima strânsă, neștiind ce năzbâtii face animalul tău de companie? Nu o dată ți-ai găsit canapeaua zdrențuită, semn că pisica ta a folosit-o pe post de poligon de ascuțit gheare.

Copilul a rămas acasă cu bona și la câte vezi că se-ntâmplă la știri realizezi că ți-ar prinde bine o cameră ca să poți supraveghea în orice moment al zilei locuința, de oriunde te-ai afla.

S-a întâmplat să-ți găsești mașina zgâriată ori lovită în parcare? Ce bine ți-ar prinde o asemenea cameră, nu?

ALTE SITUAȚII

Ai impresia uneori că angajații tăi nu utilizează în mod eficient timpul de lucru? Te-ai gândit să aplici proverbul românesc care spune că ”ochiul stăpânului îngrașă vita” și să-i ai sub supraveghere. Datorită sunetului bidirecțional pe care îl are camera, poți comunica cu ei mai ușor decât prin telefon.

A fost cazul în care la birou sau acasă ai avut ”musafiri” nepoftiți? Cu această cameră poți vedea mai mult decât umbre, poți distinge figuri. Chiar și noaptea, pentru că e dotată cu infraroșu. O poți instala oriunde ai curent electric.

Nu ai timp să stai permanent online? Nicio problemă, ai posibilitatea să înregistrezi pe card, stochezi imaginile și să le descarci ulterior.

DETALII

Camera IP Wireless 6203 este prezentată în detaliu aici. Vezi exact ce anume conține pachetul, cum se instalează și vezi cum funcționează.
Supermisto.ro îți oferă acum bonus la acest produs un card MicroSD de 16Gb!

În plus, în această perioadă produsul este La Ofertă și are și Transport Gratuit oriunde în țară! Grăbeste-te.

Ultima actualizare 22 nov. 2018

Pareri

pareri