Când ai de făcut drumuri lungi în interes de serviciu probabil că cei cei mai mari inamici ai tăi sunt oboseala și plictiseala. Dacă ești obosit nu prea mai poți să fii atent la drum și la eventuale incidente în trafic. Deși ai mâinile pe volan, atenția ta nu mai e prezenta. Celălalt inamic apare atunci când drumurile sunt repetitive, dese, te fac să-ți pierzi interesul pentru ceea ce faci. Chiar dacă nu putem să te ajutăm să dormi mult și bine, putem totuși să facem ceva pentru tine: avem câteva gadget-uri care te pot ajuta să combați plictiseala, să fii mai atent când conduci, să ai și reacții mai rapide și, la nevoie, să nu rămâi în beznă pe cine știe ce coclauri. Pentru binele tău ar fi bine să le ai și să le folosești la fiecare cursă.


Sistem Supraveghere Auto cu 2 camere și TFT de 7 inch SM SA950

Dacă conduci un vehicul gen autocar sau camion un astfel de sistem de supraveghere video îți vine ca o mănușă. Chiar ai nevoie de el atât pentru siguranța ta cât și a pasagerilor, mașinii, mărfurilor pe care le transporți. Te ajută să știi tot ce se petrece în mașină și în trafic în același timp fără să-ți iei ochii de la volan și de la drum. Îți permite să te concentrezi la șofat și toate lucrurile să-ți meargă bine – să nu obosești inutil. Sistemul nu are baterie, se alimentează la 12 sau 24V. Deci îl poți folosi indiferent de capacitatea și sistemul de alimentare al mașinii. Se livrează un ecran de 7 inch și 2 camere cu sisteme de prindere și cablurile de conectare. Adică tot ce-ți trebuie. Poți să filmezi cu ele sau să faci poze (poate treci printr-o zona pitorească și vrei să ai amintiri) de calitate foarte bună. Filmarea se face în buclă așa încât să nu consume prea mult spațiu pe card. Are compresie H264 și suportă card de maxim 128 GB. Îți place ce-ai citit până acum? Clic aici pentru alte detalii tehnice.

Radio De Mașină MP5 Cu Bluetooth și Car Kit SMR4124

Dacă conduci o mașină nouă de serviciu probabil ai deja toate dotările necesare. Dar hai să recunoaștem, nu-s toți șoferii așa de fericiți că tine. Unora chiar le trebuie un radio de mașină MP5 cu bluetooth. Cu atât mai mult cu cât are și carkit, chestie care îi scapă de multe amenzi în trafic. Adică, asculți muzica preferată, poți vedea și clipuri video pe ecranul de 4 inch (MP3, WMA, AVI, MPEG, JPEG), preiei apeluri telefonice fără emoții și conectezi cu ușurință orice gadget pe care îl deții la acest aparat complex. Se alimentează la 12V, are dimensiuni standard și se montează ușor în spațiul aferent din bordul mașinii. Poți să-l folosești fără grijă la temperaturi extreme, de la -20 grade și până la +60 grade C. Primești telecomanda cu 21 de butoane, cablu cu mufă ISO și extractoare de unitate audio. Te-am convins?


Kit Lampa cu încărcare solară, 3 becuri, încărcător priză și cablu cu 5 mufe


O să te întrebi la ce-ți trebuie ție un sistem de iluminare? Crezi că e bun să-l ai numai acasă, nu și când pleci la drum lung? Păi, tocmai că drumul e lung nu știi ce se poate întâmpla. Poate ai vreo defecțiune la mașină, vreo pană sau altă neplăcere și ai nevoie să-ți semnalizezi prezența pe marginea drumului sau cine știe unde. Poate că ai nevoie de lumina bună ca să-ți cauți sculele și să poți repara defecțiunea mașinii. Nu poți știi niciodată cât de util îți poate fi un altfel de sistem. Poți să-ți încarci de la el gadget-urile (telefonul – ca să poți sună la urgență, depanare, etc.), să luminezi locul în care te afli sau mașina în timpul reparației, etc. Dacă îl ai la tine deja încărcat îți poate fi extrem de util, iar dacă l-ai folosit și s-a descărcat, de cum se luminează de ziuă îl poți încarca de la soare. Sigur, îl poți folosi și acasă sau în vacanțe în nenumărate ipostaze: pană de curent, camping în loc izolat, o ieșire la pescuit, etc. Sigur, îți va prinde foarte bine o astfel de investiție. Nu rata momentul cu prețuri mici. Găsești aici mai multe detalii tehnice și poți face comanda online imediat.


De reținut


Suntem convinși că înțelegi cât de practice și de utile sunt aceste gadget-uri. Tocmai de asta suntem mereu la dispoziția ta dacă ai întrebări suplimentare sau dacă vrei să faci comanda în cel mai scurt timp. Îți oferim consiliere gratuită, livrare rapidă prin curier respectand toate normele de siguranță în vigoare, garanție pentru toate produsele și instrucțiuni tipărite de folosire în limba română. Apelează la noi cu încredere și te asigurăm că avem numai surprize plăcute pentru tine ca și client. Te așteptăm.

Pareri

pareri