Camerele IP au devenit gadget-uri indispensabile de ceva vreme atunci când vine vorba de supravegherea casei, firmei, curții, depozitelor, etc. De ce? Pentru că infracționalitatea a crescut și era nevoie de modalitate accesibilă, practică și de calitate de supraveghere a obiectivelor menționate. Era nevoie de o schimbare fundamentală în domeniul supravegherii care până atunci fusese foarte costisitoare. Așa că au intrat în forță pe piață camerele IP, moment de care ne-am bucurat cu toții. Sunt multe modele, multe tipuri, cu nenumărate funcții, pe care e bine să le analizăm atunci când vrem să ne cumpărăm camere IP. În rândurile de mai jos prezentăm 3 modele performante din portofoliul nostru pentru supravegherea exterioarelor – la cererea clienților noștri, care au deja supravegherea de interior asigurată. Ar fi bine să consultați și acest articol și să țineți cont de el în procesul de selecție care va urma. 

 

1.Camera IP Wireless de Exterior Zenteko Full HD cu Panou Solar SM25

Camera aceasta a fost concepută să vadă tot ce mișcă în curtea sau în preajma casei, firmei sau depozitului tău, indiferent că e zi sau noapte. Are rezoluție Full HD, tehnologie infraroșu, 4 LED-uri și lentile de 1/2.5mm. Alimentarea se face la 5V și cu ajutorul panoului solar. Are și acumulatori dedicați iar perioada de standby este de 6 luni. Acest aspect o recomandă și pentru amplasare în locuri izolate în care ajungi mai rar, gen casă de vacanță. Are interfață wireless, deci nu te încurci în cabluri. Fiind o camera dedicată pentru exterior rezistă la intemperii (ploaie, ninsoare, vânt) dar și la temperaturi scăzute sau foarte ridicate. Suportă o umiditatemaxima de 80%. Este compatibilă cu o mulțime de protocoale și sisteme de operare, are codare H.264, are senzor PIR iar filmările sunt salvate pe un card microSD de maxim 64 GB. Se livrează cu suport de perete, acumulatori și manual de utilizare. Este de dimensiuni mici, dar face treaba! În plus, fiind mică, nu atrage deloc atenția. 

 

2.Camera IP Wireless FullHD de Exterior Zenteko SM-KBX4

Din start îți spunem că aceasta este o camera care te ajută să faci economie dacă ai de supravegheat un spațiu mai mare. Pe lângă tehnologia wireless de care dispune (care te scapă de cabluri) mai dispune și de tehnologie pan/tilt. Adică îți permite să o rotești așa cum ai nevoie că să vezi tot ce se întâmplă într-o curte mare de exemplu, sau într-o parcare. În loc să cumperi mai multe camere că să acoperi mai multe unghiuri, e suficientă o astfel de camera. Evident se poate manevră de la distanță via internet și cu ajutorul unei aplicații (compatibilă cu orice sistem de operare ai avea pe telefon sau tabletă). Are rezoluție Full HD, detectarea mișcării și tracking-ul mișcării, 4 LED-uri tehnologie infraroșu pentru o filmare de noapte de bună calitate, îți poate trimite alerte când detectează mișcare în spațiul supravegheat. Rezistă la apă și praf datorită standardului IP66. Rezistă la temperaturi extreme, este compatibilă cu multe protocoale, se poate conecta atât wireless cât și ethernet, are codare H.264 și suport card microSD de maxim 128 GB. Se livrează cu alimentator, suport de perete și manual de utilizare. Dacă ai de supravegheat un spațiu dinamic, cu risc mare de infracționalitate, atunci acest model ți se potrivește la fix. 

 

3.Camera IP Wireless HD de Exterior Zenteko SM920 

Vrei o camera versatilă care să facă față atât la supraveghere de exterior cât și la cea de interior? Nu știi încă locul în care vrei s-o amplasezi? Acest model nu te va dezamăgi indiferent unde ai monta-o. Chiar este versatilă și supraveghează totul așa cum it dorești. Acasă, la restaurant, în depozit, în curte, în parcare – nu-i scapă nimic și poate fi montată și utilizată cu mare ușurință. Are rezoluție bună de filmare, se poate conecta atât wireless cât și ethernet, este compatibilă cu o mulțime de protocoale. Are tehnologie infraroșu cu 2 LED-uri infraroșu și 2 LED-uri albe și vede noaptea până la 20 m. E foarte bună în condițiile în care cea mai intensă perioada de infracționalitate este noaptea. Suportă card de maxim 128 GB, are codare H.264 și detectează mișcarea din spațiul supravegheat. Poate fi manevrată de la distanță prin internet, în condiții de maximă siguranță, așa încât să poți vedea tot ce se întâmplă oriunde te-ai afla. Este de mici dimensiuni, nu atrage atenția. Funcționează în condiții de praf și umiditate pentru că a fost concepută pentru standard IP67 și rezistență la umiditate de maxim 90%. Se livrează cu alimentator, suport de perete și manual de utilizare. 

Bine de știut

După cum vezi aceste modele chiar pot face față la orice fel de amplasamente – chiar și celor mai dificile, pentru că scopul este siguranța ta, a celor dragi și a bunurilor voastre. Au fost realizate și selectate așa încât să fie performante, ușor de folosit și, desigur, ușor de montat la locul ales. Nu aveți nevoie de tehnicieni pentru montaj și nici nu achitați costuri suplimentare. Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau doriți să plasați comanda ne puteți suna oricând la 0721-797910 pe durata programului de lucru sau puteți comanda direct din magazinul nostru online. Va așteptăm. 

 

 

 

Pareri

pareri