Telefoane și tablete

 

Primul telefon cu ecran flexibil din lume

Ai visat tot timpul la un telefon cu ecran cu adevărat flexibil? Te deranjează că încă nu există un model disponibil pe piață deși ai tot fost tentat pe la târguri de specialitate? Ei, s-ar putea să nu mai ai mult de așteptat, pentru că niște canadieni au ajuns la rezultate deosebite. Iată-le!

 

Gadgets & Gizmos

 

Dispozitive SF la purtător

Dacă și tu ai rămas marcat de dispozitivele utilizate în vechile filme SF e imposibil să nu remarci toate noutățile disponibile acum care seamănă surprinzător de mult cu cele de atunci. Sunt la îndemână, “gustă” și tu din ele și fii în ton cu moda.

 

IT

 

Cum intri într-un PC de la distanță

Vrei să-i faci o surpriză unui prieten necunoscător și să-i demonstrezi că poți intra de la distanță pe computerul lui? E chiar simplu de accesat și te va crede hacker pentru multă vreme. Uite ce ai de făcut în tutorial.

 

Timp liber

 

Adio lapsusuri, găsești filmul dorit instant!

Sigur ți-au stat și tie “pe limbă” multe denumiri de filme atunci când ai stat la povești cu prietenii tăi. Acum există un site care te ajută să-ți aduci aminte numele filmelor pornind de la câteva repere pe care foarte probabil le știi. Uite aici despre ce e vorba.

 

Mișto  

 

Două SIM-uri într-un telefon Galaxy S7 edge! Chiar se poate

Îți dorești să folosești telefonul Galaxy S7 edge cu două SIM-uri? Dacă ți s-a spus că nu e posibil, să știi că efectiv se poate face ceva. Însă, va trebui să renunți la folosirea cardului microSD.  

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.


Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri