Am analizat câteva zeci de modele de camere auto și am selectat Camera Auto Full HD. Ea este cea mai bună cameră auto pentru majoritatea șoferilor.

Calitatea înregistrării, rezoluția Full HD, usurința utilizării și a instalării au fost principalele aspecte analizate.

Senzorul produce imagini luminoase cu contrast excelent chiar și la lumină slabă (+ filmare noaptea cu iluminare Infra Roșu).

Rezoluția 1080p (Full HD) este standard zilele noastre, când toată lumea se gândeste deja să treacă spre 4k la următoarea achiziție a unui Televizor.

În spatele volanului poate fi un puști de 18 ani care a învățat să tasteze înainte să scrie. Sau un pensionar mai puțin obișnuit cu gadget-urile. Amândoi au în egală măsură nevoie să se protejeze când conduc. Am avut grijă ca alegerea noastră să poată fi folosită de toată lumea.

 

Pentru cei care vor un design mai compact, funcție de reportofon (înregistrare doar audio) dar și o creștere ușoară a calității înregistrării, Camera Auto Full HD SN 300 merită cu prisosință diferența de preț.

Totuși, majoritatea oamenilor nu vor folosi vreodată funcția de reportofon. Diferențele de design sunt minime și țin mai mult de gustul fiecăruia.

Ambele camere au aceleași funcții în mare și își îndeplinesc funcția principală excelent – înregistrează continuu în timp ce conduci.

 

De ce îți trebuie o Cameră Auto Full HD

camera-auto-full-hd-pornire-automata21pret-298x300

Camera auto nu este un moft și majoritatea oamenilor aleg să își monteze una în mașină pentru a se proteja la volan. De multe ori diferența între infracțiune și mers regulamentar se face într-o fracțiune de secundă (schimbarea semaforului, de exemplu) sau doar în câțiva metri (depășire pe linie continuă, trecere de pietoni, etc).

Eviți situațiile discutabile și te protejezi de abuzuri arătând pe loc înregistrarea de pe camera auto.

În cazul  în care ai un accident, se poate întâmpla să nu fie nimeni în zonă. Să fii singur în mașină. nu ai absolut niciun martor!

Cuvântul tău împotriva cuvântului celui care nu ți-a acordat prioritate!

Acesta este momentul în care camera auto este neprețuită! Înregistrarea devine singurul tău martor. Este cea care te poate scăpa de cheltuieli uriașe de a repara o mașină (cine știe cât de scumpă) + pierderea permisului – și a-ți dovedi nevinovăția.

De asemenea, camera auto descurajează și violența, tentativele de furt, accidentele înscenate pentru a te stoarce de bani. Infractorii și șoferii violenți sunt imediat descurajați de prezența camerei. Pentru că imaginile pot fi folosite pentru a-i identifica!

 

Cum Am Ales Cea Mai Bună Cameră Auto

Am analizat mai bine de 2 săptămâni, filmările postate pe YouTube. Atât de către utilizatori cât și de către canale independente care se ocupă de prezentare de produse și unboxing-uri.

De asemenea, semnalele sociale de pe site-uri consacrate ca amazon.com și forumuri de specialitate (Dashboard Camera Reviews, Car Cam Central și Dash Cam Talk) au fost importante pentru selecția finală de produse.

Am intocmit o listă obligatorie de funcții pe care să le aibă camera noastră:

  • Rezoluție full hd
  • Unghi vizualizare de minim 150 grade
  • Conectivitate USB – pentru cei fără Card Reader
  • Funcție playback și ecran LCD (să arăți pe loc evenimentul la poliție)
  • G-senzor – detecție de accident/frână violentă (pentru protejarea înregistrării la suprascriere)

Iată și o comparație a calității filmului:

 

Pentru cei cu Bugete mai miciHDcamera-pret-224x300

Dacă nu țineți mult la rezoluția Full HD, camera Auto HD este o opțiune destul de solidă.

Înregistrările nu au aceeași calitate. Dar sunt suficient de clare cât să poți arăta poliției că ești nevinovat. Ceea ce face ca produsul să își atingă scopul.

Unghiul de filmare este doar de 120 grade, dar și așa, se vede la distanță de pe un trotuar pe altul.

Doar ce este foarte aproape de mașină, în stânga sau dreapta nu este prins decât în ultimă instanță, (când îl ai deja pe capotă). Dar și în cazul ăsta se poate observa poziția mașini tale și viteza aproximativă.

 

Concluzie – Cea Mai Bună Cameră Full HD

camera-auto-full-hd-pornire-automata-cu-pret-300x262

Sperăm că obiectivitatea cu care am prezentat aceste produse să te ajute să faci alegerea corectă pentru tine.

Ține cont că daca vrei să folosești filmările rezultate, nu doar pentru protecția la volan dar și pentru a posta pe Youtube sau Facebook faze simpatice, este indicat să alegi o cameră Full HD cum este și recomandarea noastră.

De asemenea este important să știi că majoritatea camerelor de pe piață vin fără card de memorie și nu au nici memorie internă.

Practic o dată cumpărată nu poți să o folosești până un cumperi și un card pe care să înregistreze.

Supermisto.ro vinde aceste produse cu card de 8 GB inclus precum și un alt accesoriu alimentare-241x300important – spliterul de brichetă.

Dacă ai doar o priză de brichetă în mașină, unde mai încarci telefonul și unde mai pui GPS-ul?

Camera Auto Full HD este prezentată în detaliu aici. Vezi exact ce anume conține pachetul, cum se instalează și, cel mai important, poți să vezi un video cu o filmare reală.

Vezi exact cum arată înregistrările care le poți obține și tu, în acest scurt video.

În plus, în această perioadă produsul este La Ofertă și are și Transport Gratuit Oriunde în țară!

Pareri

pareri