Făcând o analiză a celor mai bune Căști Wireless aflate pe piață am ajuns la concluzia că aceste sunt cele mai bune pentru marea majoritate a celor care au nevoie de astfel de dispozitive.

De Ce Am Ales Acest Model de Căști Bluetooth?

Am ales acest model de Căști Wireless pentru că sunt foarte ușoare, au sunet Hi-Fi și un bas puternic, rezistă la umezeală, stau foarte bine în ureche și sunt compatibile cu orice dispozitiv dotat cu Bluetooth.

 

Cum Am Ales Aceste Căști Bluetooth Sport?

Mai mulți specialiști pasionați de astfel de dispozitive, cu ani de experiență în comerțul online, au analizat peste 50 de produse din acest segment. Au fost atent analizate fizic mostre a celor mai recomandate 5 modele alese în baza review-urilor de pe site-uri de specialitate (tested.com, audiocheck.net, ș.a.). S-a ținut cont de asemenea de părerile unor autorități ca CNet sau canale de Youtube specializate în product reviews.

În baza acestor analize am alcătuit o listă cu cele mai apreciate caracteristici ale căștilor fără fir, și anume:

  • Greutate
  • Fidelitate
  • Rezistență la umezeală
  • Stabilitate
  • Compatibilitate

De Ce Ar Trebui Să Ne Crezi?

Ținând cont de ponderea celor de mai sus, am ajuns la următoarele concluzii:
La capitolul greutate,  stau foarte bine, cu cele doar 16 g ale lor uiți că le ai în ureche.
Sunetul de înaltă fidelitate și basul puternic le recomandă chiar și celor mai pretențioși utilizatori.
Sunt rezistente la apă și transpirație, așa că le poți purta fără probleme pe ploaie, la piscină sau atunci când faci sport.
Stau foarte bine în ureche, având un design special pentru sport, cu aripioare de fixare.
Sunt compatibile cu orice dispozitiv dotat cu Bluetooth (telefon, tabletă, mp3 player), atât în iOS cât și în Android.
Și, în plus, au și microfon, astfel încât pot fi folosite și în sistem hands-free.

Dacă îți dorești un model proaspăt apărut pe piață, cu sunet performant, aspect rafinat și funcții suplimentare, avem exact ce cauți –  . Pe lângă căștile practice, baza de încărcare a acestora funcționează și ca boxă bluetooth. Adică ai un gadget 2 în 1, care merită toți banii.

De Ce Ai Nevoie de Căști Bluetooth Sport?

Te-ai săturat de zgomotele neplăcute care-ți însoțesc activitatea de zi cu zi, începând cu cele de acasă, continuând cu cele de pe stradă și terminând cu cele de la serviciu. Ai vrea să înlocuiești stresul provocat de acestea cu relaxarea pe care ți-o oferă muzica preferată. Ai vrea să alungi plictiseala ascultând un post de radio sau completându-ți dezvoltarea personală.bonus

Căștile wireless au avantajulnu se încurcă niciodată având firul scurt și plat. Nu-ți cad din ureche atunci când alergi. Nu se agață de haine și nu pierzi timpul încercând să le aranjezi pe sub îmbrăcăminte. Mai pe scurt, îți conferă libertate de mișcare.

Supermisto.ro îți oferă acum bonus la aceste produse o Baterie Externă Extra Portabilă pentru un Surplus de Energie!

Ne poți contacta prin e-mail cadou@supermisto.rotelefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook (non-stop!). Te așteptăm!

Ultima actualizare 21 nov. 2018

Pareri

pareri