Ai Marii sau Mariani în familie sau printre prieteni? Grăbește-te să le cumperi cadouri frumoase și practice.

Românii au multe sărbători, multe prilejuri de a oferi cadouri. Iar dacă acestea sunt și folositoare și accesibile, atunci e cum nu se poate mai bine. Mai sunt doar câteva zile până la Sfânta Maria când aproape jumătate de țară își va sărbători ziua onomastică. Unii se serbează pe 15 august, alții pe 8 septembrie. Dar oricând ar decide să se bucure, trebuie să ai cadourile pregătite din vreme, nu-i așa? Tocmai de asta ți-am luat-o înainte și am selectat câteva gadget-uri pe care le vei putea oferi atât la femei cât și la bărbați. Unii mai tineri, alții un pic mai în vârstă…

Senzorii de parcare

Iată un gadget de care au nevoie toți cei care își doresc să parcheze impecabil. Cu așa un ajutor chiar și începătorii în ale șofatului vor reuși să parcheze corect din prima. Reprezintă un cadou grozav mai ales pentru cei care și-au luat de curând carnetul sau cei care îl au mai demult dar n-au experiență în trafic. Îi poți cumpăra de aici.

Monopodul & Lentilele

Aniversare fără poze? Nici nu ne putem gândi la așa ceva. Monopodul se poate folosi cu o mulțime de modele de telefoane și vei avea poze reușite – nu mișcate, nu cu perspectiva nepotrivită. Unele în care chiar să arăți bine. Iar cu lentilele 3 în 1 poți să adaugi efecte ca de fotograf profesionist. De neratat. Lucrează bine și împreună și separat. Monopodul îl găsești aici. Lentilele 3 în 1 aici

Termometrul de bucătărie

Cei cărora le place să bucătărească la mare artă se vor bucura sigur de un astfel de cadou. Cu atât mai mult cu cât poate fi folosit în gospodărie în multe feluri – nu doar pentru a verifica mâncarea pe măsură ce se prepară. Fiind de mici dimensiuni îl poti lua cu tine și în vacanță – când plecați cu cortul de exemplu și nu mai aveți confortul de acasă. Îl găsești aici!

Boxa bluetooth

Ce petrecere e aia fără muzică? Clar că o boxă bluetooth e un cadou reușit pentru toată lumea. Muzica ne face viața mai frumoasă în orice moment, daca se mai aude și impecabil chiar îți dă o stare de bine. La propria aniversare, la serviciu, la scoală, oriunde. Nu trebuie decât să te hotărăști în privința modelului, pentru că avem mai multe. Aici.

Becul Smart

Uite un gadget de milioane! Și nu zicem asta gândindu-ne la preț ci la atmosfera specială pe care o creează. Este în același timp bec și boxă bluetooth. Adică redă muzica la claritate maximă de pe o mulțime de dispozitive, oferă jocuri de lumini și poate fi gestionat de pe un smartphone cu ajutorul unei aplicații.

Cadouri grozave

Desigur că în magazinul nostru online găsești și multe alte gadget-uri pentru diverse întrebuințări. Poate că cei dragi ai tăi au nevoie de camere auto, de camere IP pentru siguranță și protecție, de suporturi de telefoane sau de carkit-uri. Avem de toate pentru toți. După nevoi și după buget. Haideți să vedeți și să vă alegeți. Comandați cu un click și le primiți în maxim 48 ore cu plată ramburs.

PS. Aruncă o privire la pachetele de produse. Iei mai multe gadget-uri practice la același preț.

Pareri

pareri